Van egy tippem márciusra

ImageAkinek elvonási tünetei vannak a téli bogarazás-hiány miatt, az megcélozhatja a London közeli Esher-ben évente megrendezésre kerülő VolksWorld Show-t, ez mindig nagy szám.

Akinek elvonási tünetei vannak a téli bogarazás-hiány miatt, az megcélozhatja a London közeli Esher-ben évente megrendezésre kerülő VolksWorld Show-t, ez mindig nagy szám. A Sandown Park kiállítási terület csarnokaiban és szabad területén felvonuló mintegy 200 autó, a klubok, mint a Type 3 Detectives, a KGOC (Karmann Ghia Owners Club) autói, az alkatrészbörze, a „swap meet”, a mini drag racing megérnek egy kiruccanást a ködös Albionba.

Én a következőképpen utaznék: autóval vagy esetleg busszal Grazba (ez oda vissza kb. 4 tank benzin). Ott felülnék a Ryan Air londoni járatára (Rep. jegy: kb. 9.000 Ft, foglalás az interneten, www.ryanair.com, minden nap van járat.

Innen már csak két perc gyalog…Szállás két éjszakára, kb. 30.000 Ft, foglalni szintén a Ryan Air-nél lehet). Londonban a repülőtérről metró megy a központi pályaudvarra, ahonnan a wimbledoni vonalon lehet kivonatozni Esherbe, mindössze 10-15 perc alatt.

Jöhet a Show! (A belépőjegy: 2.800 Ft) Aztán este vissza Londonba, sörözés a Leister Square valamelyik kocsmájában, vagy fagyizás a Haagen-Dazs-nál, a világ legjobb fagyizójában. (Ez nem igaz, a legjobb a Szépvölgyi úton van!)

Ha valaki úgy dönt, hogy elindul, vigyen fényképezőgépet és küldjön tudósítást! További részleteket a www.volksworld.com oldalon lehet megtudni.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .