Bernadett

ImageBé, mint Bogár, mint Budapest, Barcelona és mint Bernadett. A kedvencek mind B betűvel kezdődnek.

Bé, mint Bogár, mint Budapest, Barcelona és mint Bernadett. A kedvencek mind a kedvenc betűvel kezdődnek. Bernadett maga a titokzatosság „Nem szeretek magamról beszélni” – kezdte a tiltakozást, aztán mégiscsak sikerült körbejárnunk a Bogár témát.

Egy ismerősöm újította fel a Bogarat néhány évvel ezelőtt, és én már akkor kinéztem magamnak. Ahogy készült, mindig meglátogattuk, így a szemünk láttára született újjá. Nagy örömmel vettem birtokba, amikor elkészült. Azóta mindennap használom. Először nem tetszett a színe, sem a sárga, sem a fehér. Később rájöttem, hogy másmilyen nem is lehetne. Tudni kell róla, hogy nem a díszlécnél találkozik a két szín, hanem feljebb, a karosszéria oldalvonalánál. A fényező akkoriban fogadta meg, hogy nem fúj több bogarat. Végül befejezte szépen. Azóta teljesen összeszoktunk, hűségesen szolgál engem.

Most még tanulok, és emellett dolgozom egy gyógyszertárban, így minden nap együtt utazunk. Szeretnék orvosként dolgozni álmaim városában, Barcelonában is. Néhány éve tanulok spanyolul, erre szükségem lesz kint.

 

Ott talán néhány év alatt megvalósíthatom álmomat, megvehetem az első saját cabrio Karmann-Ghiámat. Ez a legszebb autó a világon. Nem annyira aranyos, mint a bogár, de mindenképpen kecsesebb, igazi klasszikus.” – Hogyan viszonyulnak a közlekedők a Bogárhoz? – tettem fel a megszokott kérdést.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .