Bernadett

 

– Általában udvariasak, és előzékenyek, látszik, hogy érzik a bogárban hordozott értéket. Néha azért előfordul, hogy mellém állnak a pirosnál mindenféle tucat batárral bizonyítani a pasik. Egyesek küldetésüknek érzik, hogy bebizonyítsák, milyen más autóban kellene ülnöm. Na itt vágta el magát végleg nálam.

 

Hogy is gondolhatják, hogy egy nő a Bogárban nem egyéniség, nem igazi individum? A Bogár a legutolsó tárgyam, amitől megválnék, mert mi így együtt alkotunk egységet, ha úgy tetszik, öltöztetjük egymást.

A Bogár inkább egyedi, mert nem jön szembe minden nap ilyen autó, sok a sárga, sok a fehér, még sárga-fehér is van néhány, de egyik sem pont ilyen. Minden egyes nappal, minden kilométerrel közelebb és közelebb jutok álmaim megvalósulásához.

Bernadett Barcelonában, Bogárban. Aztán egy nap a Karmann-Ghiában. Persze az igazi célom az, hogy gyógyítsak, és ha nem pont Barcelonában, az sem baj, ezt nagyon komolyan veszem, de kell az a felhőtlen kikapcsolódás is, amit a bogár vezetése nyújt minden nap az előadások, vagy a munka után.

VW depo 2005/12

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .