Hédi

ImageSokan gondolják, amikor először megpillantanak a fekete Kabrió Bogárban, vajon ki lehet ez a nő?

Sokan gondolják, amikor először megpillantanak a fekete Kabrió Bogárban, vajon ki lehet ez a nő? Inkább kíváncsiság lehet bennük, mintsem rossz érzés, mert bár egy kabrióval közlekedő nő lehet kirívó, talán néha irritáló is, de a Bogárral egészen más a helyzet. Kabriót tartani többnyire csak pénzkérdés, Kabrió Bogarat tartani ellenben elkötelezettség, betartott ígéret, döntés, egy kis civil kurázsi, vagányság, stílus, szabadság, mosoly, és ami a legfontosabb: SZERETET.

 

 

Az emberek pontosan értik, tudják, hogy ez az autó érték, és nem fogyasztási cikk, ezáltal teljesen más az üzenete, még abban az esetben is, ha ugyanúgy közlekedésre használom. Hű voltam hozzá akkor is, amikor nem a legjobban álltak a dolgaim anyagi értelemben, tehát sok mindenről le tudok mondani, kivéve a Bogárról.Egyszer voltam egy picit hűtlen hozzá, egyik télen egy új 2001-es Bogarat használtam, és bár remek autónak bizonyult a mindennapokban, később mégis a réginél maradtam télen is.

 

 

Nem tudom van-e az országban még egy kabrió bogár, amit az év minden napján használnak. Így egész évben élvezhetem azt, ahogyan az emberek fogadják, ahogyan az autósok is másképpen viszonyulnak hozzá. Sokszor beengednek a mellékutcából, és egyszer az is előfordult, hogy túlságosan lekötöttem egy férfi vezető figyelmét, aki az előtte állónak koccant. (Biztosan nagy Bogárrajongó lehetett…).
Nálam a bogár szeretet régebbi keletű, volt őelőtte is bogaram, egy ütött-kopott, de fantasztikus motorja volt. Abban az időben láttam egy tévés közvetítést egy külföldi autókiállításról. Egy lakkfekete Bogár Kabrió volt benne küllős kerekekkel. Bárcsak lehetne egyszer ilyenem!
Akkor nem gondoltam, hogy ez az álmom egyszer valóra válik.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .