Correádorok

Sajnos be kell ismerjük: legalább olyan ritkán látni Corradót a VW Depóban mint szerte az utakon. Persze időről időre azért bemutatunk egy-két szépséget ebből a páratlan VW sportkocsiból és a hazai klubéletről is beszámoltunk már legalább egy évtizede.

Azóta viszont nagy volt a csend. Most azonban újból aktivizálta magát a hazai VW-kupés társadalom. A Hungaroringen a széles közönségnek is bemutatkoztak. Ennek apropóján kérdeztük Ibrányi Gábort, aki a csapat összefogásán munkálkodik, és nem mellékesen tehetségesen autó-fotósként is egyre ismertebb.

21451659929_1b91362e87_o

Hogyan kapcsolódtál a volkswagenesekhez, azon belül is ezen ritka típus rajongóihoz?

Régóta tetszik és szimpatikus az a légkör és kultusz, ami a VW körül kialakult. Már egy évvel a kocsim vásárlása előtt nézegettem a Corrado.hu-t és gyűjtöttem a tapasztalatokat, észrevételeket. A használt autós hirdetések között nem találtam elfogadható kupét, de amikor már lemondtam volna róla, jött egy üzenet a fent említett oldalra, miszerint van egy eladó Corrado, ami bár nincs hirdetve, mégis megválnának tőle. Megnéztem, megszerettem, s 2010 márciusában elhoztam. Azóta vagyok a típus megszállottja.

vwd158_cimlapA teljes cikk a VW Depo aktuális (2015/november-december – 158) számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon és az Inmedio és Relay újságárusoknál!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .