North-VW

ImageMindig örömmel számolunk be egy új klub kezdeményezésről, ráadásul most különösen büszkék vagyunk…

Mindig örömmel számolunk be egy-egy új klub kezdeményezésről, ráadásul most különösen büszkék vagyunk, hiszen a 2007 tavaszán alakult North-Volkswagen Baráti Társaság itt jött létre Salgótarjánban, ahol a VW depót is szerkesztjük.

A klubalapítás gondolata néhány városi VW-tulajdonos körében kapott szárnyra, hogy aztán jókora lendülettel csapatba szervezze mindazokat, akikben egy kis szív dobog a VW iránt. Az alapítók régóta a márka elkötelezett hívei, időt és energiát nem kímélve járulnak hozzá a csapat aktív és sikeres működéséhez. A vezetőség nem titkolt szándéka, hogy nem csak a megye, hanem az ország teljes északi régióját összefogva alakítson ki közösséget, melynek tagjai egymást segítve dolgoznak a csapat minél színvonalasabb megjelenéséért.

A klubtagok egy csoportja a VW depo Party-n

Az alapító tagok – Fülöp István (kisfülöp), Mikus Tamás (Mika), Balázs Gábor (Gyepes), Nagy Péter – mindegyike saját szakmájával vagy hobbijával járul hozzá a társaság továbbfejlődéséhez. Céljuk, hogy minden tag úgy érezze, egy nagy család része, ahol a kölcsönös segítség és bizalom révén hódolhat a VW iránti szenvedélyének. A rövid idő alatt több mint 50 fősre duzzadó baráti társaság jelenleg nem hivatalos klubként működik, de terveik között szerepel, hogy a csapatépítésen túl, hivatalos formában is megjelenjenek. Várnak minden olyan elkötelezett VW rajongót, aki céljaikkal és elképzeléseikkel azonosulni tud és bármilyen formában tevékenyen részt tudna venni a klubéletben.

Elérhetőségek:
north-volkswagen@freemail.hu
fulopistvan77@freemail.hu
Tel.: 0620-397-8084

Kapcsolódó galéria

{gallery}klubok/north_vw{/gallery}

Szólj hozzá Te is! {mos_fb_discuss:10}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .