VW Speederek

A VW Baráti Kör Szolnok csoport megalapítása először 2004 márciusában vetődött fel. Szolnok megyében nem volt addig ezirányú kezdeményezés.

A Volkswagen Baráti Kör Szolnok csoport megalapítása először 2004 márciusában került szóba. Szolnok megyében nem volt addig ezirányú kezdeményezés.

Mivel hivatalosan nem vagyunk klub, így nálunk nincs is rangsor, az „elnökség” szó inkább azokat az embereket jelöli, akik rendszeres segítői, esetleg szervezői a baráti kör életének. A gondolatokat tettek követték: először egy weblap jött létre (http://vwspeeder.uw.hu), majd az index.hu szerverén fórumot indítottunk a különböző aktuális témák megvitatására. A Magyar Volkswagen Golf Klubtól függetlenek vagyunk, de abszolút „társklub”-ként kezeljük őket 🙂 Első találkozónk 2004 augusztusában volt, azóta kb. kéthavonta találkozunk. Tagjaink közt javarészt régebbi VW-k vannak, de előfordul Golf 4 és B5 Passat is. Persze minden VW konszern-beli tulajdonost várunk, aki érdeklődik egy összetartó, haveri kör után!
A belépési információkat megtudhatjátok honlapunkon, vagy a vwgolf17@freemail.hu email címen. És hogy klubtársamat idézzem: „Legyen tuning, legyen gyári, lényeg, hogy Volkswagen!!” Az aktuális találkozókról információkat is a neten találhattok!
http://vwspeeder.uw.hu

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .