Veterán VW haszonjárművek gyára

Talán nincs még egy olyan haszonjármű, aminek akkora kultusza lenne, mint a VW Bullinak is nevezett T1 Transporternek. Még most, 65 évvel az első példány megjelenése után is mozi- és reklámfilmek szereplője a T1 vagy a T2. Szinte kivétel nélkül a szabadságot, az utazást és a szórakozást sugallva a nézőknek. A legendás VW Busz hagyatéknak a Volkswagen Haszonjárművek külön szekciót tart fenn, a Volkswagen Haszonjárművek Oldtimer szekciót.

 

A 2007-ben alakult csapat az elmúlt öt évben jelentősen kibővült. A szakemberek mintegy 100 járművet vásároltak és állítottak helyre az elmúlt években. Mostantól külső megrendeléseket is teljesítenek. A Volkswagen Haszonjárművek Oldtimer az év elején költözött új épületbe Hannoverben.

 

A mintegy 7.000 négyzetméter már nem csak a járműtörténelmi kincseknek ad otthont, de egyben műhelyként is üzemel, ahol az összes restauráláshoz szükséges gép megtalálható: lemezhajlító, eszterga és a marógép, fényezőműhely -13 alkalmazottal.

{gallery}depoinfo/2012_03/vwnold{/gallery}

Legyen szó akár részleges vagy teljes restaurálásról, a Bulli műhely minden igényt teljesít. Akár egyedi felülvizsgálatokat, időszakos karbantartásokat is elvégeznek és személyre szabott ajánlatot adnak minden esetben. Akárcsak bármely más, igényes műhelyben. A különbség csak annyi, hogy az ügyfél itt gyári tanúsítványt kap a munkáról. Emellett a csapat által elkészített járművek restaurálásáról részletes fényképes dokumentáció készül, így az ügyfél bármikor fellapozhatja a portfóliót és ellenőrizheti, hogy mit végeztek a hannoveri szakemberek. A szükséges alkatrészeket a VW Classic Parts Center biztosítja.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

KategóriákOT

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .