Bodó Bogár

Nem csak fiúk lehetnek fauvések. Bemutatkozik Bodó Tímea és Bogara.


Kérjük, írj röviden magadról. Mivel foglalkozol? Nálad hogyan alakult ki a Volkswagen-rajongás?

26 éves agyilag is bogaras lány vagyok! 🙂 Szegeden az egyik OMV benzinkúton dolgozom, kasszásként és néha, szükség törvényt bont alapon, kutasként is! A VW rajongás 10 éves koromban kezdett alakulni! Megláttam egy Bogarat, ami meg volt csinálva úgy, mintha felhúzós kis kocsi lenne és a hátuljában forgott a kulcs! Akkor szerettem bele a bogarakba és elhatároztam, ha nagy leszek, ilyen lesz nekem is! És lett! Innen indult a mánia!

 

Mikor és kitől vásároltad? Milyen állapotban volt, amikor megvetted?

2011. november 4-én vettem Jászberényből a kicsikémet! Koszos állapotban volt, de kasztnija és motorja nagyon egyben! Azt hiszem 114 ezer volt benne (óra szerint)!

 

Hogyan történt a felújítása?

Nem lett restaurálva, sem átalakítva! Javítottunk és cseréltünk pár apróságot! Például akkumulátort újat kapott, le lettek festve a felnik, az ajtókárpitnál kicseréltem az eltört füleket, és ki szedtem a gagyi módon be tekert csavarokat! :S De vár rá egy kipufogó dob csere, és egy első híd csere is! Mindent a mellettem álló barátoknak köszönhetek, na és annak a szerelőnek, aki összetette 1974-ben! 😀

 

Milyen gyakran mész vele?

Rossz időben nem használom, de amikor csak tehetem, megyek vele! Nyáron szinte folyton benne lógtam! Találkozókra is mentem és hát hatalmas élmény vele gurulni akár csak egy utca sarkot is!

 

 

Mi volt a legemlékezetesebb élményed ezzel az autóval?

Hmm… vele minden perc emlékezetes, de mikor meg vettem, begurultam a munkahelyemre, és az akkori kollégámnak megmutattam! Előtte egy évig, míg együtt dolgoztam vele, csak a Bogarakról beszéltem neki, és hogy egyszer úgy is lesz! Mikor kiszálltam, szó szerint a nyakába ugrottam és kiabáltam, hogy nézd basszus, MEG VAN! Kértem, hogy mérje meg a fagyállómat! 🙂 Már kábé 25 pere kereste a tartályt, amikor már nem bírtam röhögés nélkül és felvilágosítottam, hogy ez léghűtéses! Utána ő is a nyakamba ugrott és közölte hogy húzzak a p…ába! 😀 😀

Persze az első találkozó is élménydús volt, de tényleg, őszintén, már csak a városban menni egy kört, az is felemelő! Nagyon sokat tudnék mesélni, de nem lenne elég a hely, még itt a neten sem! 😀

 

Szeretnél valakinek köszönetet mondani azért, mert segített vagy támogatott a projekt megvalósításában?

 

Igen! Itt a helye annak, hogy meg köszönjem a Depo oldaláról Alexnek és Sári Petinek, hogy meginvitáltak a LÁSSUK A VWERDÁKAT fórumba, és családtagnak fogadtak! Nekik köszönhetem hogy nap-nap után itt lógok a fórumon!

Ez a kis társaság, ami ma már egy nagyon összetartó családdá alakult, mindenben segít, buzdítanak és mellette vannak az embernek! De nem csak Alex és Peti igazi LAVW Familia családtagok, hanem Szandi, Anton, aki ma már csak ex Anton, Gti Karesz, Ogre, Árnyék, Zoli, Bajkai Zsolti és Bajkai Jani, Sári Tomi, Marco Polo, Nánási Laci, Syncro Tom, Mogyoró Peti és az avatásra váró legifjabb családtagok Atesz és párja Adri, Lidy, Töki, Bubu és a többiek! Remélem senkit nem hagytam ki!

SZERETLEK TITEKET!

LAVW Familia…. mert egy család vagyunk!

 

 

 

Név: Bodó Timea (26)

Jármű típusa/évjárata: VW Bogár 1300 USA Export/1974

Karosszéria: nem dicsekszek vele, de az előző tulaj Suzuki zöldre festette…. :S, de jól áll neki a metál szín 😀
Amúgy minden eredeti rajta, semmi tunyingolás! :D, a helyzetjelző zöld csak

Motor: AB motorkód 1285 ccm

Futómű: gyári lemez stílusosan króm kupakokkal 🙂 ja és 13-as

Beltér: minden GYÁRI

Autóhifi: Sony usb-s fejegység lapul benne, de ezen kívül se erősítő, se láda, de még csak subcső sincs, hisz nincs is szebb hang egy 1300-as boxer duruzsolásánál! 😀

 

{gallery}depodium/Bodo{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .