Császár Caddy Mk1

Végre egy Caddy, ráadásul az egyes szériából.

 

 

Mikor vetted, és miért pont ezt?

Már csaknem négy éve vettem a kocsit motorkerékpár, illetve bicikli szállításra, de nem volt olyan állapotban, hogy alkalmas legyen erre, ezért elkezdődött a felújítása. Eközben szerettem meg a típust és most mindig azon dolgozom, hogy még jobb legyen.

 

 

Mit tudsz az autó előéletéről?

Ismerőstől sikerült megszereznem bontás közeli állapotban, innen kezdődött az építés.

 

Meddig tartott a felújítás? Te magad csináltad?

A karosszéria munka közel nyolc hónap volt, egy barátom segített benne. Közben  kezdtem megtanulni a kisebb trükköket. A fényezés előkészítésében sokat segítettem, de el is kellett a sok kéz, volt mit csiszolni..

 

Mik a tapasztalatok?

Jóformán csak nyáron használom, de akkor napi szinten. Igazi élményautó: élmény vezetni, nem gondolkodik helyettem, csak teszi a dolgát..

 

Név: Császár Ákos (24)

Karosszéria:
1989-es VW Caddy, gyárilag fehér volt, kapott egy narancs fényezést, teljes karosszériázást, minden ki lett cserélve, GTI szélesítések, kis vas lökhárító, füstöveges pilács elöl

Motor:
1.9 TDI 1Z blokk kopra újítva, SDI vez tengely, 502 csúcsok, vastagtengelyes 11 elemes adagoló,GT1749VA turbó geo szabályzóval, kevlár kuplung, edig 55-ös üres rendszer (ebben alakítások lesznek).
Futómű:

Elöl gewinde, hátul átlapolt laprugó, rövidített teleszkópok, toronymerevítő, alsó merevítő, stabrúd, A3 felnik, Nankang 165/45

Beltér:
GTI ülések (jelenleg kárpitozás alatt) bőrözött GTI kormány, ajtópanel, tetőkárpit, VDO műszerek (olajnyomás, víz-olajhőfok, töltés, turbónyomás mérő).

 

{gallery}depodium/Csaszar_Caddy{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .