Dundi Golf Cabrio

Íme Tódor és néhai barátja, olvass tovább, többet is megtudhatsz róluk.

 

Mivel foglalkozol? Hogyan lettél volkswagenes?

Jelenleg egyetemista vagyok, emellett az ország legnagyobb sportáruházában dolgozom kerékpár szerelőként/eladóként. A VW szerelem valamikor tavasszal ragadott magával, amikor is megvettem életem első autóját egy Golf 2 GTD-t.

Pont ebben az időben váltottak autót ismerőseim is, mindenkinek VW-je lett. Majd 2 hónapra rá megismertem a barátnőmet, és kiderült, hogy Ő is nagy VW rajongó és van egy egyes kabriója. Nem is kellett sok, a gárdonyi találkozóra már együtt mentünk 🙂

 

 

Mi ez a Tódorozás?

Az autót Dundi Tódornak hívják, a rendszáma miatt (DTD). 1980-as évjárat, a 18. születésnapjára kapta a barátnőm, még „roncsként”.

 

Hogyan történt a felújítása?

Édesapja nagy VW fanatikus, Ő csinált mindenféle felújítást. Az autó eredetileg szürke volt, most Jager narancssárga, sajnos a színkódot nem tudom.

Kapott új tetőt is. Dundiban kétszer volt motorcsere, jelenleg egy kettes Golfból kihalászott 1.3-as injektoros motor hajtja 4 gangos váltóval.

 

Mik a különlegességei, azon kívül, hogy a tiétek?

A sárvédőívek, koptató, díszlécek, szemöldök, mind egyedien megmunkált és fényezett esőcsatorna lemezből(!) készült, illetve jel nélküli hűtőrácsot és BMW angel-eyes lámpákat is kapott. A gyári magasságából kicsit vesztett, de csak annyira, hogy egy hölgy kényelmesen tudja használni 🙂 Az ajtókárpitok bőrösek és az ülések is bőrözésre várnak.


Mi történt a te Golfoddal?

Sajnos augusztus végén egy kereszteződésben nem kaptam elsőbbséget és totálkárosra törtek. Jelenleg egy mk1 es Toledo-t építgetek, ami remélem tavaszra kész lesz és azzal mehetünk a Wörthi-tóra.

 

Név: Komár Judit (Beküldő: Koronczai Bence)

 

{gallery}depodium/Komar{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .