Sümegi Golf Cabrio

Sümegi Márk a VWD olvasói számára már ismerős stílusú Golf Cabrióját küldte be nekünk.

 

 

Mivel foglalkozol? Hogyan lettél volkswagenes?

Autókereskedő vagyok, hivatásom a hobby-m is egyben: autókat adok-veszek, régebben fiatos voltam :D, de a baráti köröm 90% VW, ezért hamar rámragadt, vagyunk is egy páran, ezért csináltunk saját klubot is, mi vagyunk a RATGARAGE. Közösen járjuk az országot VW találkozóról találkozóra és már harmadik éve megyünk a Wörthi tóra is! Van nálunk egy Cabrio, Golfok, Vento, 1. Coupé Jetta, Scirocco, Bora, stb… szóval igazi VW-s brigád vagyunk.

 

Mit tudsz az autó előéletéről?

Nem sokat. Ausztriából származik, elég kopottas volt, rohadások is tarkították, nem volt épp jó bőrben. Jelenleg 298 000 km van benne.

 

 

Hogyan történt a felújítása?

Idén júniusban vettem, s lényegében erre az évre fejezem be az autót! 90% új fényezést kapott, ki lett lakatolva, le lett szervizelve, vadonat új féknyergett kapott elöl, tárcsákat betéteket, állítható futóművet, egy dob van rajta, az is egy Remus sportdob, kicseréltem a kormányt, a komplett belsőt bőrre, a műszeregységet, ebayról rendeltem gyári könyöklőt, ülésfűtést kapott, elöl-hátul a fékek és a futómű is fel lett újítva.

 

Hobbi autó vagy napi használatban van?

Kábé 40 ezer kilométert vezetek évente. Amikor csak tehetem, ezt használom, de télire azért kímélni fogom!

 

Mi volt a legemlékezetesebb élményed a Golffal?

Amikor lenyitom a tetőt, az mindig élmény, akkor az utakon én kerülök a középpontba, mindig megnézik és sok apró jópofa dolog történik ilyenkor. Például egyszer, amikor bementünk nyáron négy barátommal a városba és a Szabadság hídon mellénk keveredik egy másik Cabrio négy csajjal :D, vagy amikor találkozón felvonuláskor mindhárman, még én is, úgy megyünk, hogy állunk a kocsiban, de a legjobb akkor volt, amikor Sopronban a Night Meetingre érkeztünk meg szemerkélő esőben, lenyitott tetővel „Halott pénz” előadótól a „Feneked a gyengém” című számra, általam egyedileg gyártott vw-s szemüvegben… na ott bemutatkoztunk rendesen :D!

 

 

Szeretnél valakinek köszönetet mondani azért, mert segített vagy támogatott a projekt megvalósításában?

Legtöbbet MaNo barátom segítet, akinek mellesleg van egy amerikai Sciroccója, szerintem csak neki az országban, Csongrádi barátom a fényezést intézte és még Pándi Robi barátomat is meg kell említeni a sok segítségért.

 

Név: Sümegi Márk (27)

Karosszéria: 1996-os VW Golf Cabrio, sötétkék metál (úgy kevertettem, nem tudom a kódját, de hasonlít a gyárihoz, csak több a metálszemcse benne), Golf 4 optikás sötétített Hella első fényszóró, jel nélküli GTI díszrács, egyedi matricabombás, sötétített indexek, most kaptam meg a kis rendszámot előre, hátra és most készült el a hátsó csomagtér ajtóm, mert „amerikaisítottam”, hátul GTI sötétített lámpák

Motor: 1Z 1.9TDI 1896 ccm, „no dob” system 😀 kivétel a hátsó, az egy Remus sportdob
Futómű: K&W állítható futómű, 16″ BBS, 205/45-16 gumik

Beltér: fekete bőr belső, gyári könyöklő, Passat CC kormány, ezüst számlapos műszeregység, helyszűke miatt gyári Nokia hangszórók JVC usb-bluetoothos fejegységgel

 

{gallery}depodium/Sumegi{/gallery}

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .