Zsüli

Tisztelt VW depo Szerkesztőség! Néhány napja meglátogatva honlapjukat nagy tetszéssel nézegettem az ott fennlévő fotókat, és a külföldi találkozókról készült képanyagokat! A „Depódium” különösen megtetsztet, hiszen itt lehetőséget adnak azoknak a lelkes Bogártulajdonosoknak is bemutatni kedvencüket, akik kicsit „átlagosabbak” és autójuk talán nem különbözik a mindennapi használatban lévő Bogaraktól. Hát ilyen a mi Bogárhátunk is, Zsüli.

Tisztelt VW depo Szerkesztőség! Néhány napja, honlapjukat meglátogatva, nagy tetszéssel nézegettem az ott lévő fotókat, és a külföldi találkozókról készült képanyagokat! A „Depódium” különösen megtetsztet, hiszen itt lehetőséget adnak azoknak a lelkes Bogártulajdonosoknak is bemutatni kedvencüket, akik kicsit „átlagosabbak” és autójuk talán nem különbözik a mindennap használatban lévő Bogaraktól. Hát ilyen a mi Bogárhátunk is, Zsüli.Orbán Krisztián és Czebei Beatrix Bogara

Barátnőmmel szívvel-lélekkel gondoskodunk Róla, és szinte mindent megadunk Neki amit csak megengedhetünk magunknak. 1971 május 14-én született (én május 18-án!), és május 27-én indították útra Magyarországra. A nyolcadik gazdája vagyok, megvan a keménytáblás forgalmi engedélye, szegénynek elég viharos életszakaszai voltak. Örülök, hogy most már megtalálta a helyét nálunk, mert mi már nem valószínű, hogy megválunk Tőle. Nyugdíjas éveire végre nyugalomra találhatott.

 
Autónk törzskönyvét lekértük a németországi Wolfsburgból, és hivatalosan megkereszteltettük barátunkkal, az Alföldi Bogarasok Klubjának egyik vezetőjével. A Zsüli nevet kapta, amelyről keresztelő okiratunk is van. Mint azt az előbbiekben is írtam, a hosszú évtizedek alatt voltak Neki elég hanyag tulajdonosai is. Ennek ellenére Zsüli alváza és karosszériája eredeti, csupán a négy sárvédő lett rajta kicserélve, ezért van irányjelzője a lökhárítóban és ezért vannak neki hátul nagy lámpái. Eredeti színe pasztelfehér, de volt ő már fűzöld és a jelenlegi színe gyöngyházmetál bordó. Megpróbáltam az évek során összegyűjtött temérdek fotók közül kiválogatni a szépeket, amin az autó dominál.

 

Zsülit nem a jelenlegi állapotában kaptam. Fondmetal alufelnik voltak rajta, ami nekem nem tetszett, ezért eredeti lemezfelniket vettem rá és négy új Falken abroncsot (165-15R). A legtöbb kép az őszi Balaton partján készült. Ezeken látható a jelenlegi állapot. Új első lökhárító, kerek ködlámpák, rendszám a lökhárító alá került, és két darab zsanérba szerelhető kerek külső tükörrel leptük meg őt a nyáron.

 
Ezen kívül karácsonyra kapott négy darab fehér gumiperemet amelyek csak a tavasszal lesznek felrakva. A budapesti MBK átvizsgáláson készült képeken látható, hogy jelenleg a két hátsó kerék téli gumis. Most így télen teljesen le van csupaszítva, mivel csak egy jól összerakott ponyvagarázsban tudom őt tartani. Le vannak véve a tükrök, dísztárcsák, a lökhárító matt, mivel a só ellen télen le van kezelve.
 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .