Zsüli

 

Ez a fotó egy tiszai sodronyköteles kompon készült, ugyanis a nyáron elmentünk egy hétre Debrecenbe, keresztül autóztuk szinte az egész országot vele. Van hozzá tetőcsomagtartónk, hátsó koffertartónk és néhány igen tetszetős régi koffer. Érdekes lehet még az az 1998-ban készült fotó, mely életem első bogártalálkozóján, Pécsen készült. A képen az akkori Z+ (most Viva+) népszerű műsorvezetője Balázs és én szerepelek. A pécsi bogárfelvonulásról közvetítették a kívánságműsort, és a műsorvezető az én autómból kezdte meg az adást. A televízióadást azóta is videokazettán őrzöm.

 
Belül bordó plüss üléshuzat van (mint a karosszéria), 6 hangszórós Goldstar rádiósmagnó, fakormány, fejtámlás ülések elöl, króm-fa ablaktekerő és érdekesség, hogy a kézifék markolatának körtefa burkolatát édesapám esztergálta. Az autó belül teljesen korrekt a Golf 1 gyújtáskapcsolót leszámítva. A külső fényezés magában nagyon szép, kis szépséghibái azért vannak… Ezek a kis hibák 6-7 darab ujjnyi felhólyagosodás, amelyeket eltávolítottunk, rozsda ellen lekezeltünk, csiszoltunk és az eredeti festékkel kijavítottunk. Mivel metálfestés van az autón, ezek a javítások közelről láthatóak mivel a lakkréteget nem lehet így pótolni, csak az egész karosszériaelem teljes fújásával. Az autót idén vagy jövő ősszel le is szeretnénk teljesen fényeztetni, tehát ez csak mentő megoldás volt. 

 

 

Kapcsolódó galéria

{gallery}depodium/zsueli{/gallery}

 

Oszd meg a közösségi oldalakon!
TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

TLX_125x125_web
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close