A cím kódja: 1302 V8

Amerika mindig is az „őrültek” országa volt, és gyanítom, hogy az is marad. Persze a degradáló jelzőt mi pozitív értelemben használjuk, nem úgy, mint a múlt rendszer agitátorai… Szóval köztudott, hogy ott mindig kitalálnak valami extrém és űberelhetetlen dolgot.

Ezt bizonyítja ez a kép is. Ugye nem ez az első átalakított Bogár, amit látsz? De gondolj bele: vajon mennyire kell elvetemültnek lenni ahhoz, hogy valaki egy kis, farmotoros autóba orrába HEMI V8-at rakjon…? Figyeld azokat a hátsó kerekeket!

Azért ez nem egy sima, hétvégi „szétszedem-összerakom” móka. Persze ennyi pénzből és munkából szerintem határozottabb, és főleg tradicionálisabb drag-gépet építhettek volna a jó öreg boxerből. Az is lehet, hogy pont a Bogár-forma motiválta a szerelőket? Vagy az egyediség mértéke jelentett kihívást? Nem tudni, mindenesetre egy hatalmas előnye biztos van a nagy amerikai cirkáló versenytársaival szemben: az össztömeg.

A fenti gépről nem találtunk videót, de egy hasonló építményről azért álljon itt némi mozi:

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .