ABT tesztnap

 Az Abt Sportsline Hungary jóvoltából tesztnapon vehettünk részt a minap Debrecenben. Szerencsére még éppen a fagy beállta előtt tudtunk fotózni és néhány gyors kört menni a neves tunercég által átalakított Volkswagenekkel, Audikkal – bár a szél így is maradandó „károsodásokat” okozott bennünk. A debreceni nemzetközi reptér méltó környezetet és biztonságos terepet biztosított a száguldáshoz. A VW depo olvasói hamarosan közelebbről is megismerkedhetnek egy-két elbűvölő "abtos" kocsival. Íme a nap történései röviden.

Az Abt Sportsline Hungary jóvoltából tesztnapon vehettünk részt a minap Debrecenben. Szerencsére még éppen a fagy beállta előtt tudtunk fotózni és néhány gyors kört menni a neves tunercég által átalakított Volkswagenekkel, Audikkal – bár a szél így is maradandó „károsodásokat” okozott bennünk. A debreceni nemzetközi reptér méltó környezetet és biztonságos terepet biztosított a száguldáshoz. A VW depo olvasói hamarosan közelebbről is megismerkedhetnek egy-két elbűvölő „abtos” kocsival.

A nap kecsegtetően indult: napsütés, tiszta idő. Igaz, kicsit később indultunk, de Gürtler Tamássa, az Abt hazai marketingesével megbeszéltük, hogy csak azután ülünk autóba, ha reggel még egyeztetünk. Így is mi érkeztünk elsőként.

Némi kávé és szendvics, aztán irány a reptér. Mivel csak délután két órától kaptunk engedélyt, hogy az egyik kifutót használhassuk, így a reptér parkolójában kezdtünk fotózni. Ezzel is előbbre voltunk, s legalább a reptér betonján több idő maradhat a tesztelésre – gondultuk, aztán mégsem így lett.

Közben jelezték, hogy fáradjunk be a reptér biztonsági épületébe és mindenki készítse elő személyes iratait, valamint a kocsik is álljanak be egy erre kijelölt területre átvizsgálásra, mert nemcsak az egyének, hanem az ismeretlen autók is kockázatot jelenthetnek.

Miután végetért a kényes procedúra, egy reptéri felvezető autó után libasorban beálltak a gépek. Már így is nagyon hatásos volt a csapat: egy fehér Audi A4 Power, egy fekete Audi A5 Power, egy ezüst VW Tiguan VS-4R,  egy fehér VW Caddy Life „gétéisítve”, egy Audi AS4 TDI Avant, egy szintén háromliteres Audi Q7 Power S, valamint a benzinesek képviseletében egy 3,2 literes ABT TT-R.

A lassan gyülekező felhők és a végtelen horizonton lenyugvó nap drámai beállításokkal örvendeztették meg a fotósokat és az egyik televíziós társaságnak dolgozó kameramannt. Az egyre csípősebb szél ellenére szinte lubickoltunk a munkában és még szürkületben is kattogtak a fotómasinák.

Magára a tesztelésre már egy óra sem jutott, de azért szinte az összes gépet megfuttattuk a placcon. Jól esett nekik és nekünk is…

ABT TESZTNAP

{gallery}depoblog/szerkblog/abttest{/gallery}

Az első Abt sportkocsi bemutatója a VW depo 2009/1 számában olvasható.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .