Aussie Rulez!

Én tényleg azt hiszem, hogy a lélek és a szellem pozitív hatalma körülöleli a bolygót és összehozza a jó embereket. No persze mindig kell egy jó ürügy :), s ha ez az indok épp egy bizonyos híres-hírhedt gömbölyű csodajárgány, az csak külön bónusz VW brummogású lelkünknek.

 

 

Ahogy mindannyian, szabad perceimben jómagam is gyakran brózolgatom a Nagy Hálót, információt és inspirációt keresgélve kutatom a kiberteret. Keresőm már szinte magától tolja be a Volkswagenekkel kapcsolatos kulcsszavakat. Nem is oly rég kedvenc webhelyeimhez csatoltam a www.carsaroundadelaide.com oldalt, melyen számtalan meseszép VW mellett nagy örömömre sok más klasszikus márka és típus remek fotója is megtekinthető.

 

Annyira tetszett a dolog, hogy nem bírtam visszafogni magam és írtam az oldal „apukájának”, Anthony Wilcoxnak. És… a többi már egy kiváló barátság regényének első fejezetéhez tartozik. A kellemes levélváltás természetesen az élet jónéhány aspektusának megtárgyalására adott és ad lehetőséget. Hamarosan kiderült, hogy a Dél-Ausztráliában élő professzionális fotós Anthony szinte mindent „végighajtott” már AC Shelby Cobrától, Holdeneken és Morris Miniken át sokféle VW-ig, és rendszeres látogatója a napfényes deli térség különböző márkaklubjai által szervezett találkozóknak.

 

 

Innen már csak egyetlen apró szikra kellett, hogy a 2010 november 28-i adelaidi Volksfest találkozóról Mr. Wilcox már mint a VW-Depo kiküldött tudósítója készítsen képes beszámolót. Ahogy a dolog szépen fejlődött és alakult, s most, hogy végre kezemben a Depo márciusi száma, s benne ausztrál barátom egzotikus tudósítása – mit mondjak no, szünet nélkül vigyorgok!

 

 

Annyira jó átélni, hogy a barátságok, az egyformaságok függetlenek a távolságtól. Mindig is sejtettem, hogy a világ minden táján guruló és minden valamirevaló múviban felbukkanó Bogárautók egy globális mosoly üzenetei. De hadd ne halmozzam itt tovább a karaktereket, jöjjenek inkább a pixelek – hiszen egy szónál százegyszer többet mond el egy kép.

Ajánlom hát kattintgatós figyelmükbe Anthony barátom mesés fotóit, és mindent, amit remek weboldala kínál!

 

 

{gallery}depoblog/szerkblog/aussienet{/gallery}

További infó: www.carsaroundadelaide.com


 

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .