Az év találkozója szavazás

 Az év Bogártalálkozójára lehet szavazni a bogarasok.hu honlapon, a Magyarországi Bogarasok Klubjának oldalán. Az előző években mindig az Őszi Rajzás alkalmával tartottak közvélemény kutatást az MBK vezetői. Most először nyílik lehetőség arra, hogy szélesebb körben teszteljék a Bogár és bogaras találkozók népszerűségét. www.bogarasok.hu

Az év Bogártalálkozójára lehet szavazni a bogarasok.hu honlapon, a Magyarországi Bogarasok Klubjának oldalán. Az előző években mindig az Őszi Rajzás alkalmával tartottak közvélemény kutatást az MBK vezetői. Most először nyílik lehetőség arra, hogy szélesebb körben teszteljék a Bogár és bogaras találkozók népszerűségét.

A szavazás december 18-ig tart, a végeredmény kihirdetését szintén az oldalon teszik közzé először, majd a februári VW depóban is olvasható lesz.

Mivel kicsi a valószínűsége, hogy a voksolók mind a 14(!) nyári és kora őszi találkozón részt vettek, ezért a közvélemény kutatás valószínűleg a legnagyobb látogatottságú rendezvénynek kedvez majd, tehát nem összehasonlítás alapján dől el a szervezők munkájának értéke. Illetve nagyban számít majd, hogy melyik szervezőcsapatnak erősebb az internetes jelenléte.

 

Ezért egyik szervező brigádnak sincs oka szégyenkezni, hiszen aki vállalta, hogy összehozza bogarasokat, annak eleve köszönet jár.

Tehát hajrá, aki még nem szavazott, az most tegye meg! Biztosan sok vízhűtéses VW-vel rendelkező is ott volt valamelyik levegős bulin, ezért nem csak a klasszikus VW-vel rendelkezők szavazatai számítanak!

www.bogarasok.hu („Szavazás” menüpont legfelül, pirossal)

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .