Cult Festival – ahogy történt

 Két magyar honlapon is olvastam beszámolót a szeptemberi Ausee melletti Tuning Fesztiválról, de érdekes módon sehol nem tettek említést arról, hogy a rendezvény egyik fő programpontjaként beharangozott tíz magyar autó a VW depo Party szépségverenyén elért helyezésével érdemelte ki a VIP-meghívót és a kiállítást a VW depo standjára. Mi most megköszönjük a meghívást és jövőre itthon viszonozzuk.

Két magyar honlapon is olvastam beszámolót a szeptemberi Ausee melletti Tuning Fesztiválról, de érdekes módon sehol nem tettek említést arról, hogy a rendezvény egyik fő programpontjaként beharangozott tíz magyar autó a VW depo Party szépségverenyén elért helyezésével érdemelte ki a VIP-meghívót és a kiállítást a VW depo standjára. Több mint 100 négyzetmétert biztosítottak számunkra a szervezők, Mario és Reinhold Altendorfer, akikkel személyes ismeretség köti össze a VW depo szerkesztőségének tagjait.

Vendel Attila, Reinhold Altendorfer, Mario Altendorfer, Vendel Lajos
Más eszközökkel, de egy cél érdekében. VW-kulturmisszionárusok:
Vendel Attila, Reinhold Altendorfer, Mario Altendorfer, Vendel Lajos

Talán ez is közrejátszott abban a nagylelkű meghívásban, melyet a fesztivált megelőző estére kaptunk a Cult-csapattól Linz egyik neves szórakozóhelyére, hogy együtt bulizzunk. És nemcsak nekünk, de a VW depo kiállítói, a teljes magyar küldöttség számára – mintegy 20 fő – korlátlan italfogyasztással járó VIP-belépővel kedveskedtek a vendéglátók. Kár, hogy csak heten tudtak eljönni közülünk…

További érdekesség, hogy míg a Cult-Society honlap találkozós beszámolójában egy teljes bekezdésben írnak a VW depóról és még a főszerkesztőt is megszólaltatják, addig a magyar orgánumoknál szó sem esik a magyar VW-sek magazinjáról. A VW depo Party Cult Society különdíját (Cult Award) kiérdemlő Albert Zoli is csak „egy magyar találkozón” kapta az elismerést. Az pedig végképp titok marad, hogy a díjat Mario mellett a VW depo szerkesztője is átadta a nyertesnek, és Attila még a szépségverseny lebonyolításában is segédkezett a magyar kocsik elbírálásának konferálásában.


Attila átveszi a szót az osztrák speakertől

 


Albert Zoltán a VW depo Party szépségversenyén nyert Cult Society különdíjjal és a díjátadókkal

Szóval röviden ennyi, az autókról, magáról a taliról majd bővebben a következő VW depóban.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .