Golf találkozó: megvolt a zsűrizés

Lezajlott a zsűrizés. Biztosan lesznek egy páran, akik majd megállítanak a Golf találkozón és kíváncsian feszegetik a kérdést: ők miért nem? Elmondom, hogy volt.

 

A Porsche Hungaria egy szupertitkos laboratóriumában, szkafanderbe öltözve tartottuk a szeánszt… Na jó, ez enyhe túlzás. Nem laboratórium volt, inkább egyfajta műszaki továbbképzési tanterem, tele gépjármű fő egységekkel, alkatrészekkel mérő műszerekkel, középen négyzet alakban felállított padok, mindegyiken egy-egy számítógép terminál, előre nyomtatott, személyhez kötött belépő kóddal.

 

Kicsit el is szégyelltem magam, hogy pár percet várniuk kellett rám, de mentségemre legyen mondva, aznap a hatodik, egyben utolsó célállomásként volt betervezve az importőr “headquarter”. A lényeg: miután a zsűri tagjai röviden bemutatkoztak egymásnak, térkép vázlatok segítségével ismertették a tervezett behajtási és parkoltatási rendet, majd az elbírálási szempontokról is szó esett. Utóbbinál semmi komoly megkötés nem volt, abban azonban megegyezés született, hogy a Paddock és a Depó részre csak Golfok (értsd: a márkanevükben ezt a szót tartalmazó Volkswagenek) hajthatnak fel. Ezen felül mind a tíz, különböző autós területekről érkező, zsűritag ízlése szerint kattintgatott a számítógép képernyőjén előtte megjelenő autók fotói és/vagy leírása alapján az Igen/Nem gombok között.

 

A regisztráció nem minden jelentkezőnél mehetett zökkenőmentesen, ugyanis jó páran nem küldtek, vagy nem tudtak fotókat feltölteni (valószínű, hogy képeik túllépték a megadott maximális fájlméretet).

 

Remélem, pontosan emlékszem: 814 db kiállítói regisztráció érkezett, tehát ennyi autó adatlapján, fotóin kellett végigmennünk záros határidőn belül. Nekem majd’ három órán át tartott, s ezzel a mezőny első felében „végeztem”.

 

Tehát, minden zsűritag egyénileg döntött, a másik kilenc ténykedését nem látta. Ma levelet kaptunk az egyik főszervezőtől, Kazi Róberttől, aki az alábbiakról tájékoztatott.

 

“A szavazatok összesítés alapján 249 regisztrált kap ma értesítést arról, hogy a Paddock részre állhat. A szavazatok megoszlása:

10 szavazatot kapott: 54 Golf

9 szavazatot kapott: 66 Golf

8 szavazatot kapott: 71 Golf

7 szavazatot kapott: 58 Golf


További 182 regisztrált kap ma értesítést arról, hogy a Depó parkolóba állhat. A szavazatok megoszlása:

6 szavazatot kapott: 64 Golf

5 szavazatot kapott: 51 Golf

4 szavazatot kapott: 67 Golf


A mai értesítésben minden regisztráltat arra kérünk, hogy október 7-ig jelezzen vissza, számíthatunk-e a megjelenésére, illetve szeretne-e felhajtani a pályára. A visszajelzéseket követően szabadon maradt helyeket az október 7-ig regisztráltak közül feltöltjük.”

 

Azok se keseredjenek el, akiknek nem sikerült a Paddock, vagy a Depó, mert a jelentkezők magas száma alapján úgy tűnik, a másik parkolóban is szinte csak Volkswagenek állnak majd.

 

További infó: www.golftalalkozo.hu

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .