Holnap: VW Depo Party 2014!

IGEN! Már csak egy napunk van, hogy minden rendben legyen július 5-én szombaton, mire megérkeztek! Nem leszek „hivatalos”, mert általában kapásból kitörlöm az ilyen leveleket! Remélem, most senki nem teszi ezt!

 

 

IGEN! Már csak egy napunk van, hogy minden rendben legyen július 5-én szombaton, mire megérkeztek! Nem leszek „hivatalos”, mert általában kapásból kitörlöm az ilyen leveleket! Remélem, most senki nem teszi ezt!

A facén sem különösebben tetszik, amikor automatikusan figyelmeztetnek, hogy „hamarosan XY ünnepli szülinapját…” Akit szeretek, arra figyelek, ahol jól éreztem magam, oda mindig szívesen megyek! Ezeket a dátumokat minden figyelmeztetés nélkül fejben tartom! Tehát, most szombat!

Nekünk rengeteg feladatunk van még a kezdésig! Összepakolni a cuccokat, leporolni a tavalyi kelléket, elővarázsolni a molinónkat, sorba rendezni a tombola ajándékokat, még egyszer felhívni minden résztvevőt, hogy okés, minden rendben, ahogy megbeszéltük? Akkor július 5, reggel 8!!

Tegnap délután például azzal foglalkoztunk, hogy rendbe tegyük a Golf Variantot, ami az idei fődíj lesz, hiszen tisztának kell lennie a nagy napra! „Róla” csak annyit, hogy tényleg örülhet, aki majd haza viszi, mert ez az autó mindent kibír! Ha nem is az utca hírmondója, de „egy, aki mindent visz!” Már egy fél éve használjuk, és olyan szépen teljesít, hogy – mint a többi kisorsolt autótól – tőle is nehezen válunk meg.

Abban bízom, hogy már tavaly eltervezted: jövőre is itt leszel a VW Depo Party-n és lemostad, megtankoltad az autót, felkészítetted a családot a következő utazás élménydús pillanataira! Igen, elég egy pillanat, elég valami, ami egyfajta pluszt ad, egy szép emlék… a  szépségversenyen nyert serleg… és van, akinek elég a szemekből sugárzó elismerés…

Zárásképpen, még csak annyit, én mindig biztosra megyek: azt választom, ami már egyszer bejött, legyen az egy helyszín, kaja, autó, vagy bármi más!

Szóval tutira megyek!

Akkor holnap Bátonyterenye: Gyürky-Solymosy kastély, este pedig otthon a fotelből foci VB elődöntők!

 

Üdv:

 

Molnár Rita

VW Depo felelős szerk.

(vagyis akit mindenért lehet szidni és hívni, bárhol, bámikor, és aki sosem merül le: 0630/323-5840)

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .