Kánikulai hangulatban

Emlékszem, a fenti kép készítésekor is legalább 35 fokos meleg volt. Házilagos technológiával felújított Bogaram nem sokkal előtte készült el, én pedig boldogan pöfögtem vele az agárdi Bogártalálkozóra, majd a bánkira, és itthon is mindenhová ezzel mentem – ha éppen futotta benzinre… A Bogárban egyáltalán nem hiányott a klíma, alig vártuk a hétvégét, és indultunk is a következő úticél felé. Most, több mint 15 év elteltével, 2007 nyarán már nem kell heteket, sőt hónapokat várni, hogy kezdetét vegye egy  VW találkozós hosszúhétvége, hiszen van úgy, hogy választani kell melyikre menjünk.

Én és az első Bogaram talán 1992-benSzerkesztőségünk általában a legismertebb rendezvényeket veszi célba, például jártunk a Wörthi-tónál, részt vettünk a bogarasok tavaszi rajzásán, hogy csak az első nagyobb hazai és külföldi események közül említsek kettőt. Egyre melegebb a nyár, egyre forróbb a hangulat, de a strandolás, nyaralás mellett autós rendezvények is jócskán várnak még bennünket.

A magazin csapata épp’ most van túl a hagyományos VW Depo Party-n, ami az idén pechünkre egybeesett a lapzártával. Ezúton is köszönjük, hogy ilyen szép számban eljöttetek, de erről a következő depóban. Annyi teendőnk akadt, hogy képtelenek voltunk mindent elvégezni. A VW társadalom berkein belül évről évre duzzadó összejövetelekről megpróbálunk a lehetőségek szerint beszámolni, remélhetőleg minden nagyobb rendezvény sorra kerül és minél több helyre eljutunk.

Az aktuális számban is  olvasható egy-egy közelmúltban megtartott találkozó beszámolója: a kübekházi Cool-Túra, a kőszegi VW Konszern találkozó, a tököli Volks&Roll eseményeiről adunk rövid összefoglalót. Előzetes ízelítő gyanánt az augusztus végére tervezett háromnapos Nagybányai Bogár találkozóról is olvashatunk, és természetesen a hazai és külföldi autóbemutatók sem maradnak el. Most pedig rohannom kell, vár egy 250 kilométeres túra a 40 fokos hőségben, hogy időben odaérjen a lap a nyomdába.

Ja, akinek bármi tudomása van a fenti rendszámú Bogárról, az hívja a szerkesztőséget!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .