www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Láttuk a Pirellit

Még a tél közepén történt, hogy üzleti ügyben Egerben jártunk, s kihasználva az adandó alkalmat, betértünk az egyik nagy barkácsáruházba. Miután megvásároltuk a barkácsolnivalót, a parkoló felé vettük az irányt. Már besötétedett, de egy szép kis Golf egyesre felkaptuk a fejünket. – Húú, ráadásul GTI!

Várjá’ má’, ez Pirelli, ráadásul az enyém volt…!! – hitetlenkedve néztem, s ahogy a közelébe értem, láttam, hogy még a VW Depo Party-n felragasztott matricákat is fennhagyta a boldog tulaj. Ahogy a nyeremény átvételekor mondta, úgy is tett: megszerezte a piros díszlécet a hűtőrácsra, oldalt is javított a díszléceken, s belül is folytatta az ápolást.

Igaz, ide tett egy szerintem oda nem illő elemet: az ülések háttámlájára beragasztotta a Recaro emblémát… Ez gyárilag sosem volt ebben az ülésben, no de mindegy, lényeg, hogy valóban jó gazdához került a gép és nemcsak vigyáz rá, de ami a lényeg, használja is! Jó utat kívánunk és még egyszer gratulálunk.

U.I.: Ha eladod, szólsz…?

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

2 thoughts on “Láttuk a Pirellit

  1. Balogh Gyula Attila 2017-08-16 — 21:24

    Ha az eredeti frsz. DWL-903 volt, akkor én voltam itthon az első tulajdonosa…. 🙂

    1. Igen, ez az! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close