Láttuk a Pirellit

Még a tél közepén történt, hogy üzleti ügyben Egerben jártunk, s kihasználva az adandó alkalmat, betértünk az egyik nagy barkácsáruházba. Miután megvásároltuk a barkácsolnivalót, a parkoló felé vettük az irányt. Már besötétedett, de egy szép kis Golf egyesre felkaptuk a fejünket. – Húú, ráadásul GTI!

Várjá’ má’, ez Pirelli, ráadásul az enyém volt…!! – hitetlenkedve néztem, s ahogy a közelébe értem, láttam, hogy még a VW Depo Party-n felragasztott matricákat is fennhagyta a boldog tulaj. Ahogy a nyeremény átvételekor mondta, úgy is tett: megszerezte a piros díszlécet a hűtőrácsra, oldalt is javított a díszléceken, s belül is folytatta az ápolást.

Igaz, ide tett egy szerintem oda nem illő elemet: az ülések háttámlájára beragasztotta a Recaro emblémát… Ez gyárilag sosem volt ebben az ülésben, no de mindegy, lényeg, hogy valóban jó gazdához került a gép és nemcsak vigyáz rá, de ami a lényeg, használja is! Jó utat kívánunk és még egyszer gratulálunk.

U.I.: Ha eladod, szólsz…?

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

2 Replies to “Láttuk a Pirellit”

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .