Magazin modellváltás

„Ejnye, gyerekek, mi keresnivalótok ezen a rozsdás ollóval kiszabott világon?” – Jack Kerouac kultikus regényében, az Útonban teszi fel ezt a költőinek is tekinthető kérdést. Akik megvásárolták a standokon lévő aktuális VW Depót, azok már sejtenek valamit a mi válaszunkból, a magazint érintő változásról és örömmel tapasztalták, hogy növekedett az oldalszám. Íme, miért is érdemesebb még inkább a hazai VW-szcéna magazinjának állandó olvasójává válni.

Gyakran elfelejtünk vágyakozni valami után, életünkből hiányzik a romantika, a kaland, a napi rutin kissé keserédes… Mégis, inkább elzárkózunk a váratlan elől. Pedig minden élmény gazdagítja az életünket.

Egy évtizedes hagyománnyal rendelkező magazin átformálása minimum ambiciózus feladat, tehát számunkra tökéletes eszköz ahhoz, hogy új energiákat mozgósítsunk, s ezzel tovább fejlesszük a hazai VW-világ folyóiratát, a VW Depót. Most ennek az átalakulásnak a második szakaszához érkeztünk azzal, hogy kéthavi periodikává alakítjuk a lapot.

Természeténél fogva az utazás mindig együtt jár valami új megismerésével, a felfedezéssel, ami egyfajta boldogsággal tölti el az embert. Ezért szeretünk utazni. Maga az élet is utazás, amiben minden állandóan változik. Leginkább a környezet, hébe-hóba a hangulatunk, ideális esetben az előttünk elterülő horizont, de leginkább mi magunk.

Mondjuk úgy, hogy ezek az elsődleges okok, amiért ezt a döntést hoztuk, de álszentség volna nem említést tenni a gazdasági helyzetről. Szép dolog az új utak keresése, egy termék tökéletesítése, de mit érne az utazás maga, ha nem lebegne előttünk a cél? Ez pedig nem más, mint, hogy a lap még érdekesebbé, olvasmányosabbá, látványosabbá tétele által még több embert bevonni a szcénába, ezáltal új olvasókat, előfizetőket szerezni, s így tenni biztonságosabbá a médium financiális hátterét.

Az előző mondatban tulajdonképpen le is írtam, hogy milyen előnyei származhatnak ebből az átalakulásból az Olvasónak. Már ebben a számban tetten érhető a bővebb tartalom, hiszen emelkedett az oldalszám, miközben az ár nem változott.

Már a modellváltás első, idén márciusban elindított szakaszát is több elismerő levél követte, reméljük, hogy a mostani változásokat is megértéssel, egyúttal örömmel fogadjátok. Természetesen a korábban előfizetők számára automatikusan kitolódik a lejárati dátum, tehát aki a múlt hónapban fizetett be 10 számra, annak csak 2015 tavaszán küldünk majd új csekket.

Bővebben az aktuális 2013/11-es VW Depóban.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .