Miért nincs még kinn a 133-as Depó?

Reményeink szerint ezrek, tízezrek(?) teszik fel a címbéli kérdést, magukban mélázva egy-egy benzinkút, vagy bevásárlóközpont újságos standja előtt ácsorogva, kedvenc autós magazinjukat keresgélve a polcokon. Hát elmondom, mi van.

 

Meglepetés készül, s ehhez idő kell. Az előző, 132-es lapszám „Ez lesz” rovatában augusztus 31-ét jelöltük meg ugyan a következő VW Depo megjelenésének dátumaként, de pár dolog közbeszólt, s emiatt nem tarthatjuk az előre beígért menetrendet.

A meglepetés, amire az előzőekben hivatkoztam, pár nappal meghosszabbította a nyomdai munkákat, s igazság szerint az augusztus 20-i hosszú hétvége munkaszüneti napjai is az előre megjelölt határidő ellen dolgoztak.

Okulva az előző két szám előfizetői példányainak nehézkes kézbesítéséből, úgy döntöttünk, hogy visszatérünk a hagyományos megoldáshoz, vagyis a Magyar Postához. A minap hallottam egy beszélgetést a rádióban egyik képviselőjükkel, s abból kiderült, a fejlesztések náluk sem állnak meg, tehát bízhatunk a kézbesítés minőségének javulásában.

Persze csakúgy, mint az új terjesztőre való átálláshoz, a régihez való visszatéréshez is kellett egy-két plusz nap. Végül az így összeadódott napok miatt úgy döntöttünk, inkább csúsztatjuk a standokra történő kiszállítást, hogy elég idő legyen ahhoz, hogy az előfizetőkhöz is odaérjen a magazin 133-as száma.

Azzal együtt, hogy közben a nyomda is bejelentett egy nem tervezett rendszer karbantartást, arra a következtetésre jutottunk, hogy szeptember 8-án, vagyis éppen egy hét múlva szombaton jelenjen meg a meglepetés címlappal készülő lap, a VW Depo 133-ik száma. A borítót itt láthatjátok, de érdemes lesz kézbe venni, „élőben” is letesztelni a lapot…

Holnap pedig gyertek, találkozózzunk Kiskunlacházán a Depo Drag Day-en és Pécelen az Őszi Rajzáson! Aki fotóztatni szeretné az autóját, mindkét találkozón megtalál minket egy-egy kamerával felszerelkezve.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .