Orange County Classics

 Családi veterán nap tavaly ősszel valahol a kaliforniai narancs megyében. Kissé borongós az idő, mégis hallatlan nyugalmat árasztanak a képek. Mindenfelé kiegyensúlyozott urak, hölgyek jönnek mennek és kedvenceiket csodálják: Rolls-okat, Ferrarikat, Porschékat, Mercedeseket és még jó néhány különlegességet felsorolhatnánk. Az eseményről beszámolót készít a narancs megyei autórajongók magazinja, a Velocity. Video!

Családi veterán nap tavaly ősszel valahol a kaliforniai narancs megyében. Kissé borongós az idő, mégis hallatlan nyugalmat árasztanak a képek. Mindenfelé kiegyensúlyozott urak, hölgyek jönnek mennek és kedvenceiket csodálják: Rolls-okat, Ferrarikat, Porschékat, Mercedeseket és még jó néhány különlegességet felsorolhatnánk. Az eseményről beszámolót készít a narancs megyei autórajongók magazinja, a Velocity. Szépek a képek, az autók elbűvölőek, a fiatal, csinos riporternő végül is profi módon teszi a dolgát. Ennek ellenére az egyik népszerű észak-amerikai videoszájton közzétett kisfilmet mindössze 287-en nézték meg…

Elmélkedjünk, hogy mit mond ez a tény az internetkorról, mit az eseményen résztvevőkről, vagy a generációs különbségekről? Ne! Inkább nézzük meg a filmet, jó szórakozást!

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .