Támogatjuk az EBI-t!

 Nagy szó ez, kérem! A VW depo immár olyan kultikus magazinok között szerepel egy lapon, mint például a Volksworld, a Hot VW's vagy a VW Speed. Persze lehet azt mondani, hogy nehéz is lett volna elkerülni a lehetőséget, vagy hogy már tavaly is a plakáton kellett volna lenni a VW depo logónak. Csakhogy a dolog azért mégsem ilyen egyszerű…

Nagy szó ez, kérem! A VW depo immár olyan kultikus magazinok között szerepel egy lapon, mint például a Volksworld, a Hot VW's vagy a VW Speed. Persze lehet azt mondani, hogy nehéz is lett volna elkerülni a lehetőséget, vagy hogy már tavaly is a plakáton kellett volna lenni a VW depo logónak. Csakhogy a dolog azért mégsem ilyen egyszerű…Kellett hozzá többek között egy tizennégy levélből álló üzenetváltás, egy néhány kötelezettség felvállalása és persze az, hogy nemcsak Németországban, Belgiumban, de az óceán túl oldalán is egyre többen ismerik, s elismerik a magyar Volkswagen hobbisták munkáit és azt, hogy mindezt egy színvonalas magazinban dokumentáljuk.

 

Köszönjük Bug-In, köszönjük magyar bogarasok!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .