www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Támogatjuk az EBI-t!

 Nagy szó ez, kérem! A VW depo immár olyan kultikus magazinok között szerepel egy lapon, mint például a Volksworld, a Hot VW's vagy a VW Speed. Persze lehet azt mondani, hogy nehéz is lett volna elkerülni a lehetőséget, vagy hogy már tavaly is a plakáton kellett volna lenni a VW depo logónak. Csakhogy a dolog azért mégsem ilyen egyszerű…

Nagy szó ez, kérem! A VW depo immár olyan kultikus magazinok között szerepel egy lapon, mint például a Volksworld, a Hot VW's vagy a VW Speed. Persze lehet azt mondani, hogy nehéz is lett volna elkerülni a lehetőséget, vagy hogy már tavaly is a plakáton kellett volna lenni a VW depo logónak. Csakhogy a dolog azért mégsem ilyen egyszerű…Kellett hozzá többek között egy tizennégy levélből álló üzenetváltás, egy néhány kötelezettség felvállalása és persze az, hogy nemcsak Németországban, Belgiumban, de az óceán túl oldalán is egyre többen ismerik, s elismerik a magyar Volkswagen hobbisták munkáit és azt, hogy mindezt egy színvonalas magazinban dokumentáljuk.

 

Köszönjük Bug-In, köszönjük magyar bogarasok!

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close