Tökéletes alkotások

Nyolc évvel ezelőtt kaptunk egy emailt Zalaegerszegről. Amint megnéztük a hozzácsatolt képet, nagyot csettintettünk: ilyen autók kellenek a depóba! Orrát előírásszerűen a földhöz dörgölő, Fuchs-felnis Callooker Bogár állt egy szép udvarban profilból.

Nagyon messze van, de majd összekötjük egy másik kocsival a környéken, és akkor hajnali indulással akár egy nap alatt meg is lehet járni. Esetleg a Wörthi-tóra jövet-menet útba ejtjük… Egyik sem jött össze, egészen ez év októberig! Nagyon nyomta a lelkünket, hogy nem teljesítettük az ígéretünket, főként, hogy közben megtudtuk: A zalaegerszegi veterán jármű rajongó az elmúlt évek alatt szebbnél szebb, ritkábbnál ritkább léghűtéses VW-ket restauráltatott, s többről is lekéstünk, mivel azoknak az autóknak azóta egy része már nincs is az országunk határain belül.Szerencsére így is maradt nekünk épp elég fotóznivaló. A 2015 november-decemberi VW Depóban mindjárt meg is mutatjuk a gyűjtemény egyik ékkövét, egy minden szempontból lélegzetelállító Porsche 356 B-t, aminek a felújításáról készült néhány képet itt adjuk közre.

 

Ezen kívül a tulajdonos, Lakatos Gyula jóvoltából egy perecablakos galériát is nyitunk következő bejegyzésünkben, annak érzékeltetésére, hogy milyen autókat szalasztottunk el.

vwd158_cimlapA teljes cikk a VW Depo aktuális (2015/november-december – 158) számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon és az Inmedio és Relay újságárusoknál

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .