VW Depo Party 2009 – eredmények

Színvonalas verseny zajlott a nyolcadik VW Depo Party autó szépségversenyén. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a hamarosan felkerülő Cult-fotóalbum (igyekszünk a hét végéig összeszedni hozzá a képeket).

 Széles modell- és stíluspalettát vizsgált meg a zsűri, sokszor olyan apróságokra rávilágtva, amiket egy hétköznapi szemlélődő nem biztos hogy észrevesz, vagy nem biztos, hogy jelentőséget tulajdonít nekik. Persze most is akadt, aki nehezen fogadta el a bírák szemléletét. Volt, aki azt vetette fel, hogy mivel megszűntek a kategóriák, hogyan lehetett összehasonlítani két, egymástól merőben különböző évjáratú és stílusú járművet?

Nos, a szépségverseny nem párbaj. Itt nem azt vetik össze, hogy két Rat közül melyik a „retkesebb” vagy a patkány szebb-e a cultnál. A bírák az autó összképét, a koncepció egységességét, az ötletességet és természetesen az autó műszaki állapotát vizsgálták. Szóval, hogy magához képest rendben volt-e a Golf vagy a Bogár és – mivel rendszámos, a közúti közlekedésben résztvevő járművekről van szó – mennyiben felel meg az alapvető biztonsági követelményeknek.

Nagyon sajnáljuk, hogy néhány autó nem került be a legjobb 20-ba, szívünk szerint legalább +5 serleget kiosztottunk volna. De végül is még mind a hatvankét jelentkező reménykedhet, hiszen a legnagyobb serleg, a VW Depo-Cult Society közös díja még gazdára vár.

 

Íme a pontszámok, az eredmények:
(Ha valakinek nem működik az alábbi táblázat, kattintson ide!)

 

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .