Új LG autóhifi rendszerek

 Az LG Electronics több új autóhifi-rendszert dob piacra hazánkban, úgymint az LDF900UR, az LCF600UR és LCF600URU, a LCS700BR illetve az LCS500UR készülékeket. Az új autóhifi-rendszerek fekete LCD-kijelzőjén a menü jól látható, az Ez-Finder gyors kereső funkció megoldással pedig az autóvezetők egyszerűen és könnyedén, egyetlen gomb lenyomásával és tekerésével kereshetik meg a fájlokat. Az autóhifi-rendszer automatikus elsötétítő funkciót is kapott, így a kijelzőgombok lenyomása után 2 másodperccel az LCD és LED fényei automatikusan kikapcsolnak. Az erőteljesebb hangzást a 4×53 wattos MOSFET biztosítja, a készülékek 3 felhasználói és 10 előre beállított hangzásképpel és mélynyomó előkészítéssel rendelkeznek.

Az LG Electronics több új autóhifi-rendszert dob piacra hazánkban, úgymint az LDF900UR, az LCF600UR és LCF600URU, a LCS700BR illetve az LCS500UR készülékeket.

Az új autóhifi-rendszerek fekete LCD-kijelzőjén a menü jól látható, az Ez-Finder gyors kereső funkció megoldással pedig az autóvezetők egyszerűen és könnyedén, egyetlen gomb lenyomásával és tekerésével kereshetik meg a fájlokat. Az autóhifi-rendszer automatikus elsötétítő funkciót is kapott, így a kijelzőgombok lenyomása után 2 másodperccel az LCD és LED fényei automatikusan kikapcsolnak. Az erőteljesebb hangzást a 4×53 wattos MOSFET biztosítja, a készülékek 3 felhasználói és 10 előre beállított hangzásképpel és mélynyomó előkészítéssel rendelkeznek. Az utasok mindezeken felül egyes modelleknél a biztonságos vezetés érdekében Bluetooth kapcsolaton keresztül kihangosíthatják az autó hangfalaira telefonjaikat, valamint az előlapon található USB és külső AV bemeneten keresztül a különféle hordozható médiaeszközökön tárolt zenéiket, és videóikat élvezhetik utazás közben.

LCF sorozat –LCF600UR és LCF600URU

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.Az LG autóhifi-rendszerei közül kiemelkedő LCF600 sorozat nemcsak USB-ről való lejátszást, hanem közvetlen USB felvételt kínál. A felhasználók 192 kbps sebességgel közvetlenül USB kulcsra, MP3 lejátszóra vagy hordozható médialejátszóra menthetik a digitális zenefájlokat CD-ről vagy FM rádióról. 1 GB kapacitású USB memóriára, 1 000 percnyi anyag rögzíthető.

A lehajtható, illetve leszedhető előlap és a háromsoros, felhasználóbarát kezelőfelülettel ellátott VA (vertical alignment) típusú LCD kijelzők mellett az LCF600 a hordozható eszközök kényelmes használatát olyan funkciókkal támogatja, mint az elől található USB csatlakozó, melyhez az LCF600URU modell estében egy 4GB-os meghajtót csomagoltak. Az autóhifi-rendszerek támogatják a CD, MP3, WMA és AAC formátumok lejátszását.

LDF900UR

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.Az LG LDF900UR beépített 3 inches színes TFT LCD kijelzője DVD megjelenítést kínál, grafikus kezelőfelülete pedig öt színes sorban nyújt információt. Az 53 watt x 4 maximális kimenő teljesítményű (MOSFET) LDF900UR is támogatja a mobil eszközök kényelmes használatát az elől található USB csatlakozóval, a két pár kimeneti-, valamint egy AV bemeneti csatlakozóval. A készülék tolatókamera-kompatibilis.

LCS sorozat – LCS700BR, LCS500UR

Az LCS autóhifi termékcsalád hagyományos CD nyílással rendelkezik, levehető előlapján fekete LCD-kijelző kapott helyet, amin 10 karakter jeleníthető meg. A termékcsalád a digitális médiafájlok böngészését Ez-Finder funkcióval támogatja, Bluetooth kompatibilis (LCS700BR), és előlapján USB csatlakozó valamint külső AV bemeneti port is található.

Szolgáltatások

LDF900UR LCF600URU LCF600UR LCS700BR LCS500UR LAC2900
Közvetlen USB felvétel ü ü ü
Előlap Lehajtható Lehajtható Lehajtható hagyományos hagyományos hagyományos
Levehető Levehető Levehető Levehető Levehető Levehető
Kijelző 4 soros /színes 3 soros LCD 3 soros LCD 1 sor/10 karakter/ 1 sor/10 karakter/ 1 sor
beépített 3 inches TFT LCD tiszta fekete VA LCD tiszta fekete VA LCD tiszta fekete VA LCD tiszta fekete VA LCD TN LCD
Ez-Finder ü ü ü ü ü x
Mobil eszközök csatlakoz-tatása Aux IN ü ü ü ü ü
USB ü ü ü ü x
Bluetooth x x ü x x
Audio kimeneti csatlakozók (2 pár) ü ü ü ü ü
Videokimeneti csatlakozó ü x x x x
Mélynyomó

előkészítés

Mélynyomó előkészítés Mélynyomó előkészítés Mélynyomó előkészítés Mélynyomó előkészítés x
Hang 10 EQ 10 EQ 10 EQ 10 EQ 10 EQ 10 EQ
Teljesítmény 4*53W Mosfet 4*53W Mosfet 4*53W Mosfet 4*53W Mosfet 4*53W Mosfet 4*53W Mosfet
Távirányító ü ü ü ü ü x

* * *

LG Electronics

Az LG Electronics, Inc. a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója világszerte. A vállalat több mint 84 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 115 különböző pontján, ebből 84 leányvállalat. Az LG Electronics mind az öt üzleti részlegét – otthoni szórakozás, mobilkommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionálók, üzleti megoldások – beleszámítva 2009-ben összesen 55,5 billió koreai won (43,4 milliárd dollár) bevételt ért el. Az LG a laposképernyős televíziók, hang- és képrendszerek, mobiltelefonok, légkondicionáló készülékek és mosógépek egyik vezető gyártója a világon. Az LG egy hosszú távú megállapodás értelmében a „Forma-1 Nemzetközi Partnere” és a „Forma-1 Technológiai Partnere” címek tulajdonosa lett. E magas szintű szövetség részeként az LG kizárólagos megjelöléseket használhat, valamint exkluzív marketingjogokkal bír a nemzetközi sportesemény hivatalos szórakoztatóelektronikai, mobiltelefon, illetve adatfeldolgozó partnereként.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .