Davosban is Audival

 A január 27. és 31. között a svájci Davosban zajló 40. Világgazdasági Fórumra (World Economic Forum; WEF) érkezők minden eddiginél szigorúbb környezetvédelmi ellenőrzésre számíthatnak, kizárólag a „Green Eco" matricával ellátott járművek közlekedhetnek szabadon. Ennek megszerzéséhez az adott autó üzemanyag-fogyasztása nem haladhatja meg 100 kilométerenként a kilenc litert, széndioxid-kibocsátása pedig kilométerenként a 230 grammot.

A január 27. és 31. között a svájci Davosban zajló 40. Világgazdasági Fórumra (World Economic Forum; WEF) érkezők minden eddiginél szigorúbb környezetvédelmi ellenőrzésre számíthatnak, kizárólag a „Green Eco" matricával ellátott járművek közlekedhetnek szabadon. Ennek megszerzéséhez az adott autó üzemanyag-fogyasztása nem haladhatja meg 100 kilométerenként a kilenc litert, széndioxid-kibocsátása pedig kilométerenként a 230 grammot. Az Audi flottája megfelel e szigorú követelményeknek, így egészen a rendezvény helyszínéül szolgáló Davosig közlekedhetnek.

 

Az Audi és a Volkswagen összesen 270 járművet bocsátott rendelkezésre, hogy a résztvevők gyorsan és biztonságosan célhoz érhessenek. A flotta különlegességeinek elsősorban az a 86 Audi A8L 3.0 TDI számít, amelyek átlagosan 8,5 liter gázolajjal is beérik 100 kilométerenként, széndioxid-kibocsátásuk kilométerenként mindössze 224 gramm, s sofőrjeikkel a több mint 500 VIP-vendég kényelmes utaztatásáról gondoskodnak.

Az Audi mindezeken túl változatos programmal is várja a Világgazdasági Fórum látogatóit. A Davosi-tónál nyitott mobil Audi Terminálban az új Audi A8, valamint az Audi e-tron elektromos tanulmánymodell a helyszínen is megtekinthető. Mindkét újdonság közvetlenül az Amerikai Egyesült Államok két nagy, Detroitban illetve Los Angelesben rendezett autókiállításáról érkezett, ahol az Audi nem csupán az „Év Zöld Autója" („Green Car of the Year") díjat nyerte el „Clean Diesel" technikájával bemutatott Audi A3 TDI modelljével, hanem új A8-sorozatával a „Kiváló Design Díját" („Award for Design Excellence") is elhódította. Akinek netán nem jutna ideje az Audi Terminál meglátogatására, a Hotel Steigenberger Belvédère előtt felállított Audi-sátorban is szemügyre veheti az új Audi A8-at.


A Világgazdasági Fórum résztvevői az Audi Terminál mellett extrém menethelyzetek során tökéletesíthetik vezetési tudásukat. Az „Audi driving experience" oktatói és a stílszerűen „Jégezüst metál" árnyalatú 12 Audi A5 3.2 FSI quattro a Davosi-tó hóval fedett jegén várja az érdeklődőket.

A Davosban kínált közös sofőrszolgáltatás keretében összesen 86 Audi A8L 3.0 TDI, valamint 80 Volkswagen Minivan és Caravelle áll a vendégek rendelkezésére. A különösen magas rangú résztvevők a 12 páncélozott Audi A8L egyikével érkezhetnek a helyszínre.

További 70 autót a svájci rendőrség számára biztosít az Audi a Világgazdasági Fórum ideje alatt, a szolgálatot 3.0 TDI quattro, 2.0 TDI quattro és 2.0 TFSI quattro kivitelű Audi Q5 modellek segítik. A nagy múltú gazdasági rendezvény szervezőinek munkáját szintén az Audi könnyíti, többek között Audi A6 Avant 2.7 és 3.0 TDI quattro modellekkel. Az Audi összesen több mint 190 autóval érkezett Davosba.

A négykarikás márka immár 1987 óta a Világgazdasági Fórum exkluzív sofőrszolgáltatási partnere, s az évente megrendezett gazdasági, politikai és tudományos találkozó 23 esztendő múltán is kiváló lehetőséget kínál az Audi számára „A haladás technikája" széles körű bemutatására.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .