Gyilkos Cica

ImageAudi A4 túrakocsi Ausztriából airbrush-sal, méretes gurigákon, látványos disco elemekkel.

Volt már Audi a Depóban, ez nem újdonság. Volt már osztrák tulajdonosú optikai tuning autó a Depóban, ez sem újdonság. Na de osztrák tulajdonosú, optikai tuning Audi, ami ráadásul über brutál, no olyan még nem volt. Eddig. Mert most pótoljuk a hiányosságot.

Tehát amint az a képeken is látszik, egy Audi A4-ről volt szó eredetileg. Vagyis Joseph Gansch egy ilyen típusú, 1995-ös évjáratú autót vásárolt magának. Akkoriban is az volt a szándéka, hogy ehhez hasonló formába hozza. Már csak azért is mivel több átalakítás is született a kezei között – G2, Vento (Seidl), T4 (Seidl) –, másrészt pedig az autószerelőszakmájához szorosan kapcsolódik a hobbyja, az autófényezés.

Ezt az A4-et is saját kezével fényezte. Csupán a lakatolást kell kitanulnia és akkor valószinűleg passzolni fog a szigorító az indexnél, és tökéletes lesz a végtermék. De ne legyünk maximálisták, annyi cucc van ebben az Audiban, hogy ez az apróság eltörpül a többi megoldás mellett. A motor 1.8 l V5, 125 lóerôvel, Twister sportlégszűrôvel, ami kapott még egy Auto-Style szilikoncsövet is, és nagy teljesítményű gyújtógyertyákkal mozgatja a verdát.

De nem elég az izom, a motornak is jól kell kinéznie. Errôl a dizájnfestés, és króm Formel K kipufogórendszer gondoskodik a katalizátortól hátrafelé.A teljesség igénye miatt a futómű sem maradhatott széria. Állítható keménységű Koni gátlók, Car-Line CM 6 felnik elöl 9,5×18 ET 7, hátul 10,5×18 ET 5 segédkeznek az úttartásban.

A gumik: 225/35/18. Hogy ez így együtt mennyit változtatott a menetteljesítményen, nem tudom megmondani, de látni és leírni mindenképpen jó érzés. Az viszont biztos, hogy a lóerôk karcsúak a kerekek kipörgetéséhez, mivel az induláskori füst nem tôlük számrazik. Ezt a külön beépített füstgép nyomatja. Így szivárog átt lassan a diszkó kultúra az autózásba.

Elôször volt a hangos zene, aztán diszkógömb lógott a visszapillantón, majd jöttek a neonok, most meg már itt a füstgép is. A következőremélem a DJ lesz a hátsó ülésen, komplett keverôpulttal.Bár ebbe az Audiba nem férne el, mivel nincs is hátsó ülés.
A helyükre Rockford Punch (50,2) erôsítőés kondenzátor lett beépítve, az ajtókárpitokba és csomagtartóba szerelt Car Audio hangszórókat üzemeltetnek.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .