Rieger Audi A4

ImageA Rieger Tuning bemutatta a legújabb Audi A4 típusra kifejlesztett optikai és teljesítmény fokozó csomagját.

A német Eggenfeld városában működő, autó tuningolással foglalkozó Rieger Tuning bemutatta a legújabb Audi A4 típusra kifejlesztett optikai és teljesítmény fokozó csomagját.

 

Rieger Audi A4

A vizuális változásokat karbonnal díszített, kövérebb front spoilerrel, küszöb toldalékokkal és új, karbon diffúzorral ellátott hátsó köténnyel érték el. Ez utóbbi az ikercsöves kipufogóval talán a C63 AMG Mercedest farát is felidézheti a szemlélőben. Állítható magasságú KW futómű szett és 20 hüvelykes kerék szigorítja az Audi fellépését.

A háromliteres olajkályhával szerelt verzióra összpontosítva, a Rieger csaknem 60-nal növelte meg a kimenő teljesítményt, mely a végelszámolásnál összesen 297 lóerőre dagad (610 Nm-es forgatónypmatékkal). Az izmosítást tulajdonképpen csupán chip tuninggal érték el, melyhez hozzá hangolták a légszűrőt is – hogy több levegőt szállíthasson –, valamint a rozsdamentes acél kipufogó is a hatékonyabb gázcserét szolgálja.

Rieger A4 részletek

Forrás: GermanCarScene 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .