Szuper Kombi

ImageHogyan fokozzuk az „autó“ szót? A válasz nagyon egyszerű: autó – gyorsabb autó – ABT RS6.

Hogyan is fokozhatnánk az „autó“ szót? A válasz nagyon egyszerű: autó – gyorsabb autó – ABT RS6. Az Audi RS6 tuningolásával az ABT Sportsline a mérnöki művészet egy újabb mérföldkövéhez érkezett: 700 lóerőt (515 kW) teljesít a V10 TFSI motor ABT Power teljesítménynöveléssel – ezzel az RS6 egy igazi szupersportoló, csinos és nagyon hasznos külsővel.

Összehasonlításként: a széria RS6 580 lóerős (426 kW). A maximális nyomaték 800 Nm (széria: 650 Nm) amit a „Kombi-versenyautó” 2400 – 6100 fordulaton ad le. Hogy mit jelent ez? Az ABT RS6 mindig és minden körülmény között egy tökéletes gépjármű: 3,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra majd onnan ugyanúgy 320 km/h-ra.

Természetesen a legdinamikusabb, így uralkodik a gyors autó mobil kreációk között a hétköznapokban is – természetesen bátran állítjuk mindezt. A vezetőnek kontrollálnia kell a gázadást, mert ha szabadjára engedi az ABR RS6-ot…

A rugók és a leültetés biztosítják az optimális útfekvést. Christian Abt végezte a beállítást a híres „Popometer”-ével, nagy élvezettel: „Az RS6-os lélegzetállítóan gyors, jól szemlélteti, milyen amikor a motortechnikában és a versenysportban szerzett tapasztalat egyesül.”

A karosszéria megtervezésénél is szorosan együttműködött a két szakterület, a motorsport és a tuning: így a hátsó szárny nem csak egy szép lekerekítése a karosszériának, hanem a felhajtóerőt is csökkenti.

 

Markáns elem még az első légbeömlő, igazán dinamikus „karbon-kard” és az ABT 4-csöves kipufogó kivezetés matt fekete színben. Különösen jól áll az allgӓui szuper kombinak a BR keréktárcsa 20 colos méretben. Az RS6-os ezáltal sportos és egyedi kinézetet kap.

Ezzel az RS6 igen sportosan és egyedülállóan néz ki, azonban nem nézik ki belőle a 700 PS: az ABT RS6-os igazán az utakon tudja bebizonyítani az erejét. Az RS6 az ABT Sportsline egyik mérföldkövének tekinthető. 

www.abt-sportsline.hu 

ABT AUDI RS6 – GALÉRIA

{gallery}audifil/abtrs6{/gallery}

Rendelje meg! VW depo 2003/12• A legfrisebb hírek, trendek, találkozók, újdonságok
• Resto-, Retro-, Cult-, Cal-stílusú Volkswagenek!
• Technikai tippek, magyarázatok, típusismertetők
• INGYENES apróhirdetési rovat

Példányonként 325 Ft, éves szinten 3.900 Ft megtakarítás!

Rendelje meg most!

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .