ABT A7

Az Audi új prémium túraautóját, az A7-est öltöztette tuning ruhába az ABT Sportsline. Két motorhoz kérhető teljesítmény növelés. A Volkswagen konszernnél a VW Passat CC vezette be a négyajtós túraautók sorát, amelyet a Porsche Panamera követett. Nem olyan rég megérkezett az autós hierarchiailag a két már létező típus közé belőtt Audi A7, ami a maga húszmilliós árkategóriájával szépen beilleszkedik a tízmilliós VW és a negyvenmilliós Panamera közé.

 

ABT tuning Audi A7

A Volkswagen konszernnél a VW Passat CC vezette be a négyajtós túraautók sorát, amelyet a Porsche Panamera követett. Nem olyan rég megérkezett az autós hierarchiailag a két már létező típus közé belőtt Audi A7, ami a maga húszmilliós árkategóriájával szépen beilleszkedik a tízmilliós VW és a negyvenmilliós Panamera közé. Igazán az Audi a kategóriaélesztő Mercedes CLS közvetlen konkurense. Az új Audi reménység sportos felszereléseit a Genfi Autószalonon mutatja be az ABT.

ABT tuning Audi A7

Az ABT Sportsline az Audi A7-hez kifejlesztett egy első lökhárító toldatot, küszöbidomokat és egy hátsó toldatot. Ez utóbbin helyet hagytak négy kipufogóvégnek.  Motortuningot a 3.0 TFSI benzines és a 3.0 TDI dízelhez ajánlanak.  A gázolajos hathengeres gyárilag 245 lóerőt teljesít, a tuning után 282 ló lesz a ménesben. A nyomaték 450 Nm-ről 500 Nm-re nő. Van egy következő szint, mikor nem csak az elektronikát írják át, hanem nagyobb turbót szerelnek fel, ekkor a teljesítmény 310 lóerő, a nyomaték 610 Nm. A benzines V6-os, amely gyárilag 300 lóerőt teljesít, az ABT-kúrával 410 lóerős lesz.  Felniként maximum 21 colost tesznek fel, az ültetést az ABT Level Control oldja meg, minthogy légrugós az Audi túraautó.

További ABT-dolgok a cég oldalán

 

ABT tuning Audi A7

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .