ABT – Genfi előzetes

Meglepő, de az ABT idén ünnepli a 115. évfordulóját. Fura, mert nekünk mint tuningcég ismert, és 115 éve inkább csak kevert zabot adhattak a lovaknak, hogy gyorsabban fussanak. Azonban az ABT családi cég, és ennek a gyökerei nyúlnak vissza ilyen messzire. Bárhogy is van, most az ABT a világon a legnagyobb VW-csoport specialist, és ennek megfelelő lesz a standja is.

 

ABT tuning Audi R8 GTR

 

A központban a fémszínű polírozott ABT R8 GTR áll majd, mint álomautó. Genfben mutatja be a csapat az új Audi túraautó, az A7 Sportback abtosított változatát, valamint az új Audi A6-hoz kidolgozott tuning csomagjait. Érdekes adalék, hogy az Audi A6 1994-ben az Audi 100-as utódjaként jelentkezett, és a típussorozattal legelőször az ABT 1968-ban foglalkozott – és például az ABT kínált először botváltó készletet az akkor még kormányváltós Audikhoz. Az új komplett autók mellett bemutatják az új ABT DR felnit is.

Aki megnézné a kiállítás jegyezze fel, hogy idén március 3-13-ig tart, március 1-2 a két sajtónap. Az ABT Sportsline standja 5031 számon szerepel.

 


 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .