ABT R8 GTS

Genf egyik szenzációja az ABT Sportsline legújabb látványos kreációja, az ABT R8 GTS. A vörös a szerelem színe is többek között. Az ebben pompázó ABT R8 GTS igen vonzó jelenség, hogy rögtön mélyebb érzelmeket táplálhassunk iránta. Így van ezzel a Genfi Autószalon közönsége is, akik most élőben tekinthetik meg a vezető német tuner legújabb kreációját.

Az autó középső részét karbon betét kontrasztosítja, ami elnyúlik a géptetőtől a hátsó szárnyig, de ezt az anyagot találjuk a kabrió tetőn és az oldalsó panelen is. Az áttervezésnél fontos szempont volt a súlycsökkentés és az optimális súlyelosztás megteremtése, melyet többek között ezekkel a dinamikus karbon elemekkel érrtek el a mérnökök. 

A bajor álom autó az ABT Power-ből eredően 620 lóerőt tesz az útra. A gyári adat itt 525 LE, tehát körülbelül 20% a teljesítmény javulás, így az R8 GTS 3,6 másodperc alatt képes 100 km/h-ra gyorsítani, a csúcssebesség 320 km/h. Az 5,2 literes V10 motorral szerelt kabrió akár mindennapi használatra is kiváló, de igazán a tempós vidéki országutakat kedveli. Ebben nagyban segíti az ABT felfüggesztés és a 20 colos ABT BR felnik (opcionálisan 19"-ban is elérhető).

A beltérben folytatódik a részletekben való elmerülés. Az ABT Sportsline felöltöztette a kormányt, a középső konzolt, a váltó "kaput", továbbá az ajtó panel egyes részei szintén piros karbon borítást öltöttek magukra. Ezeket ellensúlyozandó, az ajtó és a műszerfal fennmaradó részeit újra bőrözték.

Az ülések vörös és fekete bőr kárpitja tökéletesen harmonizál a stílussal. A piros biztinsági övek és a megvilágított ajtó köszöb panelek kereteziki az ABT R8 GTS belső megjelenését.

Permalink | Leave a comment  »

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .