Jótékonysági programban vesz részt a Weltauto

Budapest, 2011. június 22. – Június 25-én a Mosoly Alapítvány felkérésére támogatóként a Weltauto is csatlakozik a Mosoly Váltó-hoz. A krónikusan vagy súlyosan beteg, fogyatékkal vagy nehéz körülmények között élő gyermekek lelki támogatásával foglalkozó alapítvány negyedszer csatlakozik Közép-Európa legszebbnek mondott futóversenyéhez, az Ultrabalatonhoz.

A hét végén, június 24-26 között a Mosoly Gyerekek és a Támogatók, a Mosoly Váltóban együtt futva – a hivatalos versenyen kívül – teljesítik a Balaton körüli egyes szakaszokat. A váltóban részt vevő 40 gyermek így fantasztikus teljesítménnyel mutatja meg lelki erejét és felkészültségét a mindenkit összekötő sporton keresztül.

A Weltauto 15-20 fős csapatával vesz rész a Mosoly Váltóban, munkatársai a 33. szakaszon  Balatonszéplak és Siófok között 4.7 kilométert futnak együtt a gyerekekkel.  A Porsche Hungaria használtautó-divíziója a közös sportolás mellett két Volkswagen Transporter Kombi mikrobusszal is támogatja az Alapítványt. Ezek a kisbuszok szállítják az ultramaraton szakaszait teljesítő gyerekeket az egyes Balaton körüli szakaszokra és a versenyre, és természetesen a Weltauto ajándékokkal is tiszteleg majd a váltóban részt vevő gyermekek teljesítménye előtt.

„Fontos számunkra, hogy olyan ügyek mellett álljunk ki, amik jótékony hatásúak lehetnek. Éppen ezért egyértelmű volt számunkra, hogy ebben az esztendőben is támogatjuk a Mosoly Alapítvány meggyógyult gyermekeinek a futását. Jó látni, hogy nehéz helyzetben is van kilátása a kicsiknek, ami remek példa lehet sokak számára.” – fejtette ki Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója.

A Weltauto-ról
A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált, a használtautó kereskedők közül jelenleg a Weltauto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 42 márkakereskedőt számláló rendszerben az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, kifogástalanul szervizelt és kitűnő műszaki állapotú autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Weltauto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres „5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó vásárlás esetén.
A Weltauto 5 csillagos szolgáltatás csomagja:
– Műszaki garancia;
– Mobilitás garancia;
– Beszámítási garancia;
– Prémium Csereautó garancia;
– Finanszírozás;
– Biztosítás.

Bővebb információt a www.weltauto.hu honlapon talál.
További információk a Mosoly Váltóról: http://www.mosolykilometer.hu/2011/

Permalink | Leave a comment  »

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .