Pimasz, fürge, fiatal – cool ABT A1

Ez az új nagyszerű ABT. „Az új ABT A1-gyel minden téren megtapasztalhatja a minőséget.” – nyilatkozza Hans-Jürgen Abt. A Volkswagen konszern márkáinak legnagyobb nemesítője, az ABT vezetője hangsúlyozta, hogy a vezetési élvezet és az agilitás az ABT A1 különösen fontos jellemzői. A legfiatalabb ABT is igazi sportautó. Az ABT POWER motortuningnak köszönhetően a sikkes kisautónak még nagyobb lett a teljesítménye: az 1.2 TFSI verzió 86 lóerejéből (63 kW) dinamikus 115 LE (85 kW) lesz. A nagyobb, 1.4 TFSI pedig 150 LE/110 kW-ot (122 LE/90kW) teljesít a motortuning után.

Ez az új nagyszerű ABT. „Az új ABT A1-gyel minden téren megtapasztalhatja a minőséget.” – nyilatkozza Hans-Jürgen Abt. A Volkswagen konszern márkáinak legnagyobb nemesítője, az ABT vezetője hangsúlyozta, hogy a vezetési élvezet és az agilitás az ABT A1 különösen fontos jellemzői. A legfiatalabb ABT is igazi sportautó. Az ABT POWER motortuningnak köszönhetően a sikkes kisautónak még nagyobb lett a teljesítménye: az 1.2 TFSI verzió 86 lóerejéből (63 kW) dinamikus 115 LE (85 kW) lesz. A nagyobb, 1.4 TFSI pedig 150 LE/110 kW-ot (122 LE/90kW) teljesít a motortuning után. A gazdaságos, 1,6 literes diesel most még jobb: akár 125 LE (90 kW) dolgozik az alap teljesítménytől függően. A futómű rugóknak és a mélyebb súlypontnak köszönhetően az A1 teljes mellszélességgel fekszik az úton – kanyargós utakon pedig különösen nagy vezetési élményt nyújt.


Cool, trendi, extravagáns – az új ABT A1 háromszorosan is jó. Hiszen olyan sok különböző design változatot kínál az innovatív tradicionális vállalat. Az ABT A1 minden változata igazán vonzza a tekintetet: az élénkpiros KLECKS (splash) modell a városi életstílust jeleníti meg a ráfröcskölt folttal. Az ALOHA a szenvtelen „beachboy”-t jelenti mindenkinek, aki a nyugodt élvezeteket szereti. Mindkét változat „gonosz testvére” a villám: HIGH-VOLTAGE a neve az ABT A1 „legmérgezőbb” koponyás designnak.

Az új nagyszerű ABT mindhárom változatánál tréfás részletekben jelenik meg a rá jellemző optika: sárvédő betét, hátsó köténylemez, hátsó spoiler, tükörborítás, első légbeömlő és oldalküszöb szerepelnek az offenzív színű járművek felszereltségében, azaz a fűzöldben (HIGH-VOLTAGE), a levendulában (ALOHA) vagy az alumínium szürkében (KLECKS). A szőnyeg szettek is magukon hordozzák a design motívumot. Soha nem esett még ennyire jól rálépni a szőnyegre. Ehhez alakította ki az ABT Sportsline a sportos duplacsöves kipufogót és az ötküllős, sötét „titán” színű Z kereket. 17 és 18 collos méretben kapható a felni, amire a jármű színével megegyező ABT felni perem kerül. A felni ettől egy mérettel nagyobbnak tűnik, mint amekkora a valóságban – az A1 így még dominánsabb.

Mint ahogy az egy új, nagyszerű ABT-hoz illik, az A1 is megjelenik a weboldalon. A www.abt-a1.com oldalon konfigurálhatja saját ABT A1 autóját, megnézheti az A1 shop-ot vagy facebook-on szavazhat egyedi autójára. Bővebb információért kérjük tekintse meg az alábbi linket:
http://www.abt-sportsline.hu/tuning/audi/a1-8×0

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .