Polo GTI Dotz Tupac

https://www.vwdepo.hu/images/stories/deporond/dotzpolo/Dotz_Polo_close_up.jpgGyárilag 150 lóerő teljesítménnyel és 16 colos kerekekkel készült 2008-ban ez a VW Polo GTI 9N4, melyet a német Dotz Team alakított át némileg, főleg saját kiadású felnijeit felhasználva.

Gyárilag 150 lóerő teljesítménnyel és 16 colos kerekekkel készült 2008-ban ez a VW Polo GTI 9N4, melyet a német Dotz Team alakított át némileg, főleg saját kiadású felnijeit felhasználva. Az Alexander Koch tervei alapján létrehozott tuning Polo 1,8 literes turbó motorját az Oettinger 200 lóerősre vadította, a nyomaték 320 Nm-re nőtt.

https://www.vwdepo.hu/images/stories/deporond/dotzpolo/Dotz_Polo_close_up.jpg

A hófehér kocsi motorháztetejét és tetejét kontrasztosan feketére fényezték, a GTI-spoilerek maradtak a helyükön, csak éppen lesimítva és színre fújva. Felniként, ahogy már említettük, Dotz modellek kerültek az autóra, a 18 colos Dotz Tupac lett a választott fekete színben, fehér feliratokkal, fehér küllőkkel. Ezen felül az utastében változtattak még, több műanyagot fehérre fényeztek és új hifit szereltek a kocsiba két erősítővel, mélynyomóval. És még valami: Swarovski kristályokkal díszítették a légkondi vezérlést…

{gallery}deporond/dotzpolo{/gallery}

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .