VW-k és Skodák a rendőrségnek

A nemrégiben lezárult pályázat eredményeként összesen 900 darab Skoda Fabia, Skoda Octavia, Volksagen Golf és Volkswagen Caddy kerül az ORFK gépjármű állományába, melyeket elsősorban a megyei kapitányságok bűnügyi helyszínelői fognak használni. Ezekből az autókból 150 darab 1,4 literes, 84 LE Skoda Fabia, 250 darab 1,6 literes, 102 LE Skoda Octavia, 400 darab 1,4 TSI, 122 LE Volkswagen Golf, és 100 darab 1,9 literes, 105 LE Volkswagen Caddy dobozos. A gépkocsikat az ORFK 4 évre vette bérbe a Porsche Lízing, a K&H Lízing, a LeasePlan és az ALD Automotive lízingcég közvetítésével.

Az első 350 gépkocsi ünnepélyes átadására július 9-én került sor a Készenléti Rendőrség központjában, ahol az ORFK és a megyei rendőr főkapitányságok vezetői, valamint a beszállítók képviselői előtt dr. Pintér Sándor belügyminiszter adta át az új gépkocsikat. A miniszter ünnepi beszédében kiemelte, hogy a 900 Skoda és Volkswagen komoly hozzájárulást ad a bűnüldöző szervek technikai hátterének emeléséhez, a kormány által kiemelten kezelt rendőrségi munka hatékonyságának emeléséhez. Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a teljes 900 darabos flotta átadása július 15-ig megtörténik.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .