Ezerhatszáz kilométert vezetett, hogy itthon nyaralhasson

Szeretünk leveleket kapni, amiben az Olvasók röviden bemutatják autójukat, leírják közös történetüket. Jó pár ilyen kapcsolatfelvételből született már cikk a nyomtatott VW Depo lapjaira.

Virág Péter autóját nehéz lenne lefotóznunk, mivel Péter öt éve Angliában él… Burkolással foglalkozik, de mellette még takarít is. Párja most főállású anyuka, hiszen két gyerek mellett bőven akad tennivaló.

Azonban nemrég szép képeket kaptunk Péterék nyaralásáról, amit nem teljesen véletlenül Magyarországon töltöttek, a Tisza-tónál.
Három hétig voltak itthon, ebből három napot a népszerű tónál horgásztak, és mint írta, így nagyon emlékezetessé vált a nyár…

Természetesen jobbkormányos autóval, egy B5 Passattal érkeztek. Péternek nem jelentett gondot az ellentétes irányú közlekedés és az, hogy a kormány, vagy a szembe jövők az ellentétes oldalon vannak. Megszokta már mindkét ország közlekedését.

A Passat 2.0 benzines, négy éve szolgálja őt, most is remekül teljesítette az 1600 kilométeres távot, amit mintegy 24 óra alatt sikerült abszolválni.
„Négytagú családnak tökéletes választás a Variant.” – emelte ki.

A 2003-as évjáratú B5-ös a mai napig nagyon jó állapotban van, erről a képek is tanúskodnak. Nem véletlenül, hiszen elég sokáig vadásztak rá. Péter előre eldöntötte, hogy milyen paraméterekkel szeretne Passatot, 160 kilométert utazott érte egy autókereskedőhöz. Már az előző autója is Passat volt, egy ‘89-es évjáratú B3-as szedán, ezért is maradt a típusnál. Bevált gépen nem változtat!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .