67 Panel digged out! Part 2.

Némi kerítésbontás, fakidöntés, tucatnyi motorblokk kipakolás, többtucatnyi kasznielem hajigálás, vizes agyag ásás után kibontakozni kezdett az öreg haszongépjármű formája és az út is megnyílt a kijárat felé. Már csak a felfújt kerekeket kellett felszerelni (ehhez szintén földmunkára volt szükség), kifordítani az orrát a fa mögül, és megindítani a berohadt fékdobokat. Az utóbbi művelet nem volt teljesen sikeres, így a T4-es és 3 férfiember minden erejét igénybe vette a kis teherautó kimozdítása.
After some fence remowing work, three cut-out, dozens of heavy engines taking out, more dozens of body part flinging and wet clay digging the sad shape of the little Transporter has been visible and the way was free to the gate. Only the wheel changing and nose out-turning left and needed to start the rotten in brake drums. This method wasn’t succesfull, so the T4 and the three guy power needed to town/push the Panel out from the capture.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .