Bad Camberg 2011


Úgy gondolom ezek a képek mindent elmesélnek az idei bad cambergi nemzetközi VW találkozóról. Az időjárás cseppet sem volt kegyes hozzánk, de a látnivalók kárpótoltak mindenért! Ott láthattuk a frissen restaurált, egyetlen példányban fennmaradt, 1939-ben KDF alapokra épült Berlin-Róma versenyautót, s rögtön mellette a 3 évvel ezelőtt alig felismerhető állapotban fellelt szintén 39-es Bogarat makulátlan állapotban. A találkozó harmadik szenzációjaként a kézzel készült Dannenauer und Stauss drag versenyautót említhetném, de az egész felhozatal lélegzetelállító volt a börzével és a résztvevőkkel/látogatókkal együtt, annak ellenére, hogy a svédek és az angolok csak kis számban képviseltették magukat…
This few images says eveyrthing about this year Bad Camberg meeting. The weather was so bad, but to see the cars was amazing! We coul’d see the freshly restored Berlin-Rome race car and KDF Bug, all two from 1939! The third sensation (for me) was the handmade Dannenauer und Stauss replica in drag style. But all we see was fantastic; rare cars and parts and good peoples!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .