Bodywork on my 56 oval.


Jól haladnak a munkálatok Zoltán műhelyében. Már minden a helyén van nagyjából, egy-két kisebb kiegészítőtől eltekintve. A padlólemezek, sárvédők és fedelek javítása is hátra van még, de már kezd formája lenni az autónak. A Márktól kapott (az Ikrek 59-eséről származó) pótkerékzseb és az általam felaprított 58-as hátsó köténylemeze sokat segített az eredeti állapot helyreállításában. Még rengeteg finomítást igényel az amúgy az elvárásaimat felülmúló munka. Lehet, hogy mégsem patkány lesz… ???
The work goes well at Zoltán’s bodyshop. Most of the components welded in place, some small parts waits to fit. The recondition of the pans, fenders and bonnets left. The body is halfready now, but the good result is visible. Thanks for Mark, the front of a 59-er (ex Twins bug) helps a lot to recondition the orig shape, just like the H rear apron piece I cutted from a very rusty 58. So many small work still ahead, but the look of Zoltan’s work is mutch better I waited. It looks this car woun’t be rat… ???

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .