Hasse’s amazing split collection.
Igen, Hölyeim és Uraim, Svédország a patinás, jó állapotban megőrzött osztottablakosok (és egyéb VWk) földje! A fent látott kollekció szerencsés tulajdonosa Hasse, akivel a thesamba.com-on keresztül ismerkedtünk meg. A Perecablakosok mellet megannyi ritka kiegészítő is megtalálható gyüjteményében, de az azokról készült képekre még várnunk kell, mert időigényes feladat feldolgozni őket. A neten közzétett képek alapján azt hihetnénk, hogy a skandináv menyországban minden sarkon egy gyári fényezésű VW várja lelkes megmentőjét. A helyzet természetesen nem ez, de az esély – hogy belebotlunk egy nagyjából rozsdamentes 49-es gépbe, vagy egy gyári fényes 51-es pihen a szomszéd sufniban, esetleg egy Zwitter egy teherautó rakterében- sokkal nagyobb mint idehaza. A nagyjából felújított kabrióról nem is beszélve. El kell látogatni Svédországba!
Yes, Ladies and Gentleman, Sweden is the „Land of well retained splits” (and other aircooled VWs). The proud owner of this amazing collection above is Hasse, I met with him on thesamba.com. He has a huge collection of rare parts and accessoryes also, but we need to wait for the pics, because it is not easy to make the shots about them. We saw many cool photos on the net about freshly found old VWs in the skandinavian country, so we can think there is a split at every corner of the swedish streets. Naturally not, but the chance -to find a rustfree 49er, or an orig paint 51 Bug in a barn, or a Zwitter in a box of a truck- is bigger than here in Hungary, or anywhere in the World. And what’s up about the restored convertible, eh? I need to go to Sweden!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .