Killed two birds with one stone…
Nagyon szerencsés voltam a minap, amikor belebotlottam egy úriemberbe -aki mintha belém látna- megkérdezte, hogy érdekel-e egy ovál géptető. Naná! Utolsó filléreimet egy autómatából kikönyörögve elindultunk Márkkal megnézni a fedelet. A helyszínre érve kellemes meglepetés fogadott; két tetőből is lehetett választani. Az egyik egy 99%-os ovál tető (a képen), a másik egy valamivel rosszabb osztott géptető volt. Némi egyezkedés után, boldogan csaptunk egymás tenyerébe a tulajjal, s elindultunk a két fedéllel a hónunk alatt. Nagyon örülök, hogy találtam az ’56-osra egy gyönyörű fedelet, az osztottra pedig a jelenlegi borzadály helyett egy nem tökéletes, de sokkal szebb darabot.
I was very lucky some days before when met with a gentleman, who -maybe ent by the God- asked me about a W decklid he wants to sale. YES! I picked up my last „coins” from an ATM some days later and jump with Mark to the gents shop to watch what he has. I was very surprized when showed two W declikds to choose. One of them is a near immaculate (on the pic) oval cover, the other is a less nice one for splits. After some talks, we shake hands happily and we left him with the two decklids in our hands. I’m so happy, becuase could find the missing lynx for my new ’56 oval, and can replace the shitty declikd on my ’52 split.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .