Some treasure found in Austria


Ausztria még mindig egy aranybánya, ha az ember nyitott szemmel jár, rábukkanhat valami finomságra. Mi is így jártunk, egy kis falu első telkén szomorkodott az ötvenes évek elejéről származó, VW komponensekből épített Westfalia utánfutó. A platós T2B is csak pár sarokkal odébb várt megmentőjére, kifejezetten jó állapotban. Mindkét haszonjárművet „még használják” a helyiek elmondása szerint. Ez természetesen nyilvánvaló ferdítés, hiszen a leeresztett gumik vagy a jócskán megnőtt fű árulkodó nyomok. Attól tartok, hogy a feleslegessé vált vasakat más célból kutató honfitársaink előítéleteket ébresztettek kedves szomszédainkban.


Ausztria is still a treasure chest, if we keep open our eyes when trawelling there, can find something fine. We did and find this Westfalia trailer -made from VW parts in the early 50s- in the very first yard of a little village. The very solid Bay singlecab waits its saver not so faar from there. All of them are „still in use”, how the local occupants said. This is not true naturally, how the locations and condition shows. I’m affraid our steel-hunter compatriots made preconceptions in the austrians.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .