1966 Standard picture & plans

Ismét csak Jávor Tomi küldött nekem egy újabb régi képet egy 66-os standardról, amelynek talán még a színe is megegyezik az enyémmel. Látható rajta az egyoldali színre fújt dudarács, a kárpit és a díszlécek hiánya, valamint az autó színére fényezett indexbúrák, és szürke lökhárítók.

E két utóbbi még az én autómon eltér, de a télen tervezem elérni a maximálisan eredeti állapotot (persze a krómozott alkatrészeket félreteszem, és rosszabb állapotúakból készül majd a fényezett), aztán tavasszal jöhet az újabb OT minősítés és ezt követően nem kizárt némi ültetés (CB Perfomance tengelycsonk jön majd Amerikából télen). Szintén tervben van egy Wolfrace BRM felni garnitúra beszerzése, bár ennek ideje egyelőre bizonytalan. Mostanság egyre jobban megtetszettek a korabeli tuning szettek (Okrasa, Judson), de ez már tényleg nagyon a jövő zenéje. Szóval tervek vannak, szépen lassan meg lesznek valósítva… 🙂

Read more: http://rozsdakupac.blogspot.com/2010/10/1966-standard-picture-plans.html

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close