Feel the difference…

2011. június 10.

Az alábbi történet érdekes, ám csöppet sem meglepő, és talán még nem is lefutott. Mégis leírom.

Mint egy korábbi bejegyzéshez feltöltött fotón látható, a Golf hátsó ablakában az UV fény a felismerhetetlenségig elbarnította az Autohaus Ramsperger feliratot. A szerencsétlenségek betetőzéseként a múlt hétvégén a gépi mosó letépte az első rendszámtábla-tartót (ami természetesen már rég nem az eredeti német volt).

Utóbbi indított arra, hogy egyrészt írjak az azóta már Ramsperger Automobile nevet viselő kirchheimi cégnek egy e-mailt a központi, ügyfélszolgálati címére, egy új matricát kérve; továbbá a Porsche Hungaria hozzám legközelebbi bázisára, a Prielle Kornélia utcai Porsche Budának egy másikat, egy volkswagen.hu feliratú rendszámtábla-tartóért esedezve.

Egy „normális” országban ilyen leveleket válaszra sem méltatnak, hiszen nincs benne „biznisz”. Döbbenetes módon az egyik e-mailt mégis megválaszolták!

Mit gondolnak a kedves olvasók, vajon melyik cég ügyvezetője (!) tartott érdemesnek egy öreg VW-tulajdonost (egész pontosan egy öreg VW tulajdonosát) arra, hogy személyesen válaszoljon?

Nehéz kérdés. Én is a Porsche Budára gondolnék, hiszen nagyobb az esélye, hogy egy elégedett magyar ügyfél egyszer őket keresi fel gépkocsi vásárlása céljából, minthogy kimenjen Kirchheimbe és ott vásároljon autót…

Segítek. Ők válaszoltak:

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .